Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu l-a făcut ”prost” pe Dan Şucu! Decizia patronului de la Rapid care l-a scos din minţi: ”De ce l-ai adus pe Cîrjan şi nu pe el?” | EXCLUSIV

Marian Iancu l-a făcut ”prost” pe Dan Şucu! Decizia patronului de la Rapid care l-a scos din minţi: ”De ce l-ai adus pe Cîrjan şi nu pe el?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Iancu continuă să conteste Rapidul din ”era Dan Şucu”. Fostul patron al lui Poli Timişoara a trimis săgeţi către omul cu banii din Giuleşti şi consideră nefireşti unele dintre deciziile luate de Dan Şucu în perioada de meracto.

În anul centenarului, Rapid s-a întărit serios pentru a ataca primele poziţii din Superligă şi a adus jucători ”cu nume” pentru a împlini visul fanilor giuleşteni, acela de a-şi vedea echipa campioană, la 21 de ani distanţă de la ultimul titlu.

Adus cu surle şi trâmbiţe la Rapid de la Arsenal, George CÎrjan nu a confirmat în tricoul vişiniu şi a pierdut contactul cu primul 11, după ce a fost titular în startul sezonului. Văzut la început drept urmaşul lui Daniel Pancu, Cîrjan nu a marcat niciun gol şi a adunat doar 32 de minute în ultimele cinci meciuri de campionat.

Marian Iancu l-a desfiinţat pe Dan Şucu. ”Eu sunt rapidist. Cât de prost mă crezi?”

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Marian Iancu s-a declarat uluit de faptul că nicio echipă cu pretenţii la titlu nu s-a interesat de Dan Nistor în iarnă, când mijlocaşul a plecat de la Universitatea Craiova.

În opinia fostului patron de la Timişoara, Nistor putea fi unul dintre transferurile cu care Rapid putea ataca primele locuri şi susţine că aducerea veteranului de la ”U” ar fi fost mult mai potrivită decât venirea lui Cîrjan. Rapidist convins, Marian Iancu a criticat în repetate rânduri managementul lui Dan Şucu.

”Tu, Rapid, vrei să construieşti o echipă?!  Nu-l aduci pe Nistor dintr-o piaţă liberă, îl aduci pe Cîrjan, şi îmi spui că ai ca obiectiv câştigarea Cupei şi locurile 1-3? Cât de prost poţi să mă crezi? Eu, rapidist, să te cred, să tac din gură să te aplaud? Nu, nu te aplaud! Spun că eşti un prost! Tu şi întreg staff-ul tău. Cum să faci atât de multă promovare copilului ăsta (n.r. Cîrjan)? Pui şi presiune pe el. Nu există aşa ceva”, a spus Marian Iancu, la SportCast cu Sile.

Afla mai multe despre: marian iancudan şucugeorge cîrjanpoli timişoara 

viewscnt
Articole similare