Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joyskim Dawa, prima reacţie după faultul criminal la Sergiu Hanca: „Sunt agresiv! Eu nu glumesc cu atacanţii”

Joyskim Dawa, prima reacţie după faultul criminal la Sergiu Hanca: „Sunt agresiv! Eu nu glumesc cu atacanţii”

FCSB

Comentarii

Joyskim Dawa, fundaşul de la FCSB, a vorbit despre momentul în care l-a accidentat pe Sergiu Hanca în duelul cu Petrolul.

Joyskim Dawa, prima reacţie după faultul criminal la Sergiu Hanca: „Sunt agresiv! Eu nu glumesc cu atacanţii”

Stopper-ul vicecampioanei a recunoscut că şi-a cerut scuze de la Sergiu Hanca şi că nu a vrut să producă o asemenea accidentare. Totodată, Dawa susţine că este un fotbalist agresiv, care trebuie să fie foarte dur cu atacanţii adverşi pentru a-şi putea face meseria cu succes.

„Imediat după meci m-am dus la el şi mi-am cerut scuze. I-am trimis şi un mesaj pe Instagram să-i spun că îmi pare rău. Obişnuiam să mergem împreună la aceeaşi sală de forţă... I-am spus că nu am încercat să-l lovesc, chiar îmi pare rău, dar astfel de faze se întâmplă la fotbal.

În primul rând, nu am vrut să-i fac rău. Am vrut să joc mingea, ştiu că am intrat mai tare. Sunt un jucător agresiv, nu sunt aici să glumesc cu atacanţii, sunt aici să-i opresc. Dar nu am vrut să-l rănesc, am vrut să joc mingea. Situaţia e foarte neplăcută, pentru că el s-a operat. Însă cred că va reveni mai puternic pe gazon.

Nu a fost cu intenţie. Niciodată! E pentru prima dată în cariera mea când accidentez un jucător, deci nu poate fi vorba despre aşa ceva”, a declarat Joyskim Dawa pentru gsp.ro.

Soţia lui Sergiu Hanca nu l-a menajat pe Dawa: „Acest jucător o să mai ologească pe cineva!”

„Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face aşa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenţia la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Şi să văd şi modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne fereşte!, acest Dawa o să mai ologească pe careva.

Copiii, la început, au plâns, nu le-a fost uşor, însă văzându-l pe Sergiu bine au început şi ei să fie la fel şi acum o iau ca pe o joacă. Au rămas acasă cu bunicii şi în funcţie de cât de cuminţi sunt primesc inimioare ca să vină şi ei la Barcelona”,  a spus Andreea Hanca pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: joyskim dawafcsbsergiu hancaaccidentare 

viewscnt
Articole similare