Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marian Iancu îşi freacă mâinile de fericire când o echipă este ”furată” de arbitri. ”Când ei pierd, sunt cel mai bucuros” | EXCLUSIV

Marian Iancu îşi freacă mâinile de fericire când o echipă este ”furată” de arbitri. ”Când ei pierd, sunt cel mai bucuros” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marian Iancu a ieşit din fotbal în 2011, însă nu l-a ”uitat” pe Cristi Balaj, fostul arbitru pe care l-a acuzat în repetate rânduri că că a dezavantajat-o intenţionat pe Poli Timişoara, pe vremea când ”Elefantul” se afla la şefia grupării de pe Bega.

Invitat la SportCast cu Sile, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă, Marian Iancu l-a numit pe Cristi Balaj drept arbitrul care i-a făcut zilele cele mai negre în perioada în care era finanţator la Timioara.

În urmă cu 12 ani, Poli Timişoara era în focuri pentru a cuceri primul titlu de campioană din istorie, dar Oţelul le-a luat faţa bănăţenilor. După o remiză cu FCSB pe Dan Păltinişanu, Marian Iancu l-a desfiinţat la GSP TV pe ”centralul” Cristi Balaj, pe care l-a acuzat că face parte din ”Cooperativă”.

Mai mult decât atât, Elefantul” îşi propusese să îl scoată pe Balaj din arbitraj pentru totdeauna şi nu s-a ferit de cuvinte precum ”beat” sau ”drogat”.

După ce s-a retras din activitate, Cristi Balaj a răspuns atacurilor venite din partea lui Marian Iancu şi l-a acuzat pe acesta că ”era lipsit de scrupule”. Mai mult decât atât, Balaj a susţinut într-un interviu acordat pentru GSP că fostul patron al lui Poli Timişoara paria chiar pe meciurile echipei sale, ştiind de la bun început care va fi rezultatul final.

Marian Iancu savurează meciurile în care CFR este dezvantajată de arbitri. ”Sa vadă şi Balaj cum e”

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, s-a plâns de mai multe ori de greşelile de arbitraj care se fac în Superligă cu ”VAR-ul în braţe”. Marian Iancu a declarat că se bucură când CFR pierde meciurile pe mâna arbitrilor, deoarece, astfel, Balaj simte ceea ce simţea şi el când era patronul lui Poli

”(n.r. Care arbitru vă enerva cel mai tare?) De când am fost eliberat, am evitat să intru în polemică cu Cristi Balaj. Chiar i-am apreciat munca de la CFR Cluj, dar mă bucur când pierde pe mâna arbitrilor, să vadă şi el cum e. Când pierde CFR pe mâna arbitrilor sunt cel mai bucuros! 

Să vadă şi el cum e să trăieşti un asemenea episod. La noi era mai rău, pentru că erau lucruri evidente. Din postura de conducător, ţine un echilibru fantastic între club şi Neluţu Varga. Probabil pune umărul şi la construcţia echipei. Nu vreau să renască o polemică, pentru că nu mai am nimic de pierdut, sau nimic de câştigat din ea”, a spus Marian Iancu, la SportCast cu Sile.

 

Afla mai multe despre: cfr clujmarian iancupoli timişoara 

viewscnt
Articole similare