Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, mesaj direct pentru Andrea Mandorlini: ”Mă simt umilit!”. Italianul îl ignoră pe veteranul de la CFR Cluj

Ciprian Deac, mesaj direct pentru Andrea Mandorlini: ”Mă simt umilit!”. Italianul îl ignoră pe veteranul de la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac (37 de ani), omul care a dus greu la CFR Cluj în ultimii cinci ani, a ajuns să nu mai fie considerat om de bază în Gruia, mai ales după venirea antrenorului italian Andrea Mandorlini (63 de ani).

Andrea Mandorlini a venit cu propria filozofie din Italia, pe care a încercat să şi-o implementeze sub orice formă la fosta campioană a României.

În sistemul gândit de tehnician - un 3-4-3 pe ofensivă, care se transforma într-un 5-4-1 pe fază defensivă, Ciprian Deac nu şi-a mai găsit locul.

  • Şapte titluri de campion al României are Ciprian Deac cu CFR Cluj.

Ciprian Deac se simte umilit la Cluj

De aceea, în ultimele şase etape, Ciprian Deac a fost doar de două ori titular şi niciodată nu a prins minutul 75. În plus, au fost meciuri în care a fost scos la încălzire, apoi nu a mai fost introdus pe teren, ceea ce i-a provocat veteranului o mare nemulţumire.

Acesta chiar i-ar fi trimis un mesaj lui Andrea Mandorlini în care spunea că se simte deranjat şi umilit de situaţia de la club. Lucru confirmat chiar de tatăl acestuia, Ioan.

Exact nu vă poate spune decât domnul Mandorlini ce se întâmplă. Asta e deranjant, pentru că nu există comunicare. Înţelegeţi? Deci, în afara lipsei de respect faţă de el şi a umilinţei la care e supus, nu există comunicare.

Într-o ţară normală, într-un stat normal, într-un club normal, antrenorul, dacă supune un jucător la tratamentul la care l-a supus pe Ciprian, trebuia să vină cu argumente. Să spună: `Nu îmi place cum te pregăteşti, nu intri în viziunea mea, nu eşti în conceptul meu`.

Sunt anumite jocuri în care el îl scoate de la începutul meciului la încălzire... În meciul cu U Cluj nu l-a băgat deloc, s-a încălzit tot meciul. La meciul de la Iaşi, ultimul, l-a scos la încălzire de la primirea primului gol şi l-a băgat în minutul 82 (n.r. - a fost minutul 85). Deci asta înseamnă umilinţă, să te scoată la încălzire şi să nu te folosească.

În cursul săptămânii trecute, ca orice antrenor, îşi formează primul 11. Într-un club normal, lotul se formează după randamentul jucătorilor din cursul săptămânii. Ciprian a fost în primul 11 şi vineri, la ultima zi de antrenament, a schimbat, l-a băgat pe Tachtsidis, care nu se antrenase toată săptămâna!

Ciprian e supărat pentru că ceea ce se întâmplă e lipsă de respect faţă de el. Dacă nu mai ai nevoie de un jucător, îl anunţi... Îi spui: `Măi, nu mai am nevoie de tine. Dacă îţi convine statutul, bine. Dacă nu, decizia îţi aparţine`.

După meciul cu U Cluj, Ciprian a plecat de la stadion şi i-a trimis un mesaj. Şi i-a spus că-i pare rău că s-a ajuns aici, ca să fie umilit el şi familia lui. Nu i-a răspuns nimeni.

Schimbarea a intervenit după ce a început domnul Mandorlini să aducă jucătorii lui din Italia. Înţelegeţi? A schimbat sistemul de joc, a făcut sistemul de joc pentru jucătorii pe care i-a adus dânsul.

În momentul când forţezi jucătorii care nu sunt apţi nici medical, nici fizic, îi forţezi meci de meci, asta denotă ceva. Înţelegeţi? Asta denotă ceva”,”, a declarat Ioan Deac, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: ciprian deacandrea mandorlini,  

viewscnt
Articole similare