Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se duce în sprint până la Roma”. Zotta îl avertizează pe Bergodi după ce Rapidul a ajuns să nu bată pe nimeni de patru etape | EXCLUSIV

”Se duce în sprint până la Roma”. Zotta îl avertizează pe Bergodi după ce Rapidul a ajuns să nu bată pe nimeni de patru etape | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Este dezamăgire la Rapid, după ultimele rezultate din Superliga şi eliminarea din Cupa României.

Rapid Bucureşti a avut şansa de a urca în clasament, dar s-a încurcat în ultimele patru etape în Superliga. După Rapid - Voluntari 1-2, suporterii din jurul lui Dan Şucu au răbufnit pe stadion, iar jocul echipei lui Cristiano Bergodi a fost criticat de experţi. 

Constantin Zotta îl avertizează pe Cristiano Bergodi înainte de ultimele două meciuri din acest an: cu Farul şi Petrolul. 

”Rapidul e într-o situaţie dificilă, a avut rezultate modeste în ultima perioadă. Cred că Bergodi se duce în şprint până la Roma, trebuie să ia minim 4 puncte din următoarele două meciuri. Poate două rezultate de egalitate.

Într-o oarecare măsura Petrolul şi Farul sunt contracandidate, sunt ţinute prin aceste rezultate de egalitate sub Rapid. Rapidul acum trebuie să se gândeasă să prindă play-off-ul. Nu ştiu cine a decis şi cum a decis abordarea meciurilor din Cupă, au făcut o gravă eroare. O victorie cu Steaua poziţionează Rapidul total altfel...”, a declarat Constantin Zotta. 

Galeria Rapidului a cântat "Viaţa mea o împart alături de Voluntari"

Spre finalul partidei din Giuleşti, când echipa lui Ilie Poenaru se îndrepta spre victorie, galeria Rapidului a cântat hit-ul "Viaţa mea o împart alături de Voluntari". De asemenea, după cele 90 de minute fotbaliştii lui Cristiano Bergodi au fost huiduiţi şi alungaţi de suporteri, în timp ce jucătorii lui FC Voluntari au fost aplaudaţi. 

Pentru Orange Sport, Bocciu a explicat şi de ce galeria a cântat "Viaţa mea o împart alături de Voluntari".

Afla mai multe despre: bergodizottarapid 

viewscnt
Articole similare