Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Abia venit la FCSB: ”Îl vedem o dată, de două ori şi scăpăm de el”. Ce schimbări vor avea loc la echipa lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Abia venit la FCSB: ”Îl vedem o dată, de două ori şi scăpăm de el”. Ce schimbări vor avea loc la echipa lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali face şi drege la FCSB. Atât de aproape de titlu, nu mai vrea să-l scape şi în acest sezon şi de asta perioada de transferuri din iarnă este extrem de agitată la formaţia bucureşteană, mai ales la capitolul veniri.

Gigi Becali face transfer după transfer la FCSB. A ajuns deja la trei achiziţii în această iarnă.

Liderul din Superligă i-a achiziţionat, rând pe rând, pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, pe Baba Alhassan, de la FC Hermannstadt, şi pe Nana Antwi, de la Urartu, din Armenia.

Ghanezul Nana Antwi este ultimul jucător pe care Gigi Becali l-a adus la FCSB. Este un fundaş dreapta în vârstă de 23 de ani care a fost adversarul Farului Constanţa în turul doi al calificărilor pentru grupele UEFA Conference League.

”Despre Phelipe n-au văzut ce a zis?”

Iar în urma celor trei întăriri, la echipa bucureşteană vor avea loc mai multe schimbări atât la nivelul echipei de start, cât şi a sistemului de joc.

Iar expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a anticipat cum ar putea arăta FCSB începând cu anul 2024, an în care bucureştenii speră să pună în sfârşit mâna pe titlul de campioană.

"Şut, Baba Alhassan, Olaru 10, în 4-2-3-1. Despre Phelipe n-au văzut ce a zis? Îl vedem o dată, de două ori şi scăpăm de el. Nu vine Luis Phelipe şi stă Şut rezervă. Vine fundaşul dreapta, dispare Pantea, apoi îţi trebuie Tavi Popescu extremă. 

Under s-ar putea să fie Musi, care era bun acum, ca să-l ai acun. Nu joacă Pantea, joacă Tavi Popescu şi sunt puţine locuri pentru Phelipe şi Alhassan", a declarat Panduru, la Orange Sport.

FCSB este lider detaşat în campionat, cu 38 de puncte după 19 etape. Următoarea clasată este CFR Cluj, cu 33 de puncte. Universitatea Craiova şi Rapid ocupă locurile 3 şi 4, cu 32, respectiv 31 de puncte.

”E pentru prima dată când văd în ultimii ani”

”E pentru prima dată când văd în ultimii ani că trei echipe investesc bani în iarnă şi îşi doresc foarte tare titlul. FCSB, CFR şi Rapid au spus clar, cu sumă şi tot, că vor investi în jucători, ceea ce nu s-a întâmplat în niciun an. 

La (n.r. CSU) Craiova nu am auzit nimic. Poate o să bage, dar nu au spus, nu am auzit. Ăştia trei au spus clar”, afirma Panduru, săptămâna trecută, tot la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare