Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa se face echipa la FCSB. Dialogul dintre MM şi Becali a stârnit hohote de râs în direct: "Nu ştie el asta" | EXCLUSIV

Aşa se face echipa la FCSB. Dialogul dintre MM şi Becali a stârnit hohote de râs în direct: "Nu ştie el asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este lider autoritar în Superligă, iar Gigi Becali a promis o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor din România.

Patronul roş-albaştrilor speră ca echipa sa să câştige titlul mult aşteptat încă din 2015, iar până la deschiderea perioadei de transferuri din iarnă, Gigi Becali a dat o primă lovitură importantă.

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, iar principala problemă a staff-ului tehnic al vicecampioanei României este acum reprezentată de poziţia pe care va evolua fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

  • MM Stoica: ”Gigi a zis: <<A, cu Voluntari e titular>>. Zic: <<Dar n-are cum să joace titular. Nu a mai jucat de mult. Ce facem?>>. Mi-a zis: <<Nu, mă, nu! Să fie numărul 9>>. Apoi, i-am spus: <<Nu e număr 9, se duce tot timpul în dreapta>>. Zice: <<Bine, tată, îl băgăm dreapta>>.
  • Basarab Panduru: ”Dar vine puţin şi înapoi. Da, bine, tată, îl băgăm şi inter”.
  • MM Stoica: ”Nu ştie asta cu inter. Deocamdată nu ştie. O ştiţi voi şi cine se mai uită. Acum, vorbesc foarte sincer că nu mai sunt eu aşa de convins că n-ar trebui să joace titular, pentru că a arătat foarte bine. Repet, au fost antrenamente, dar au fost foarte grele. Alea 1 cu 1, 1 cu 2, 2 cu 3, sunt grele, pentru că nu se fac pauze între ele, dar le-a dus”.

Dorin Rotariu a fost cumpărat, în ianuarie 2017, cu 2,2 de milioane de euro, de la Dinamo, de Club Brugge. Fotbalistul român n-a reuşit să se impună şi a bifat doar un gol şi trei pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru Brugge.

Apoi, Rotariu a fost împrumutat la alte echipe din Belgia sau din Olanda, precum Mouscron sau AZ Alkmaar, urmând ca în iarna lui 2019 să se despartă definitiv de Club Brugge. După ce a dezamăgit şi la Ludogoreţ, atacantul a rămas liber de contract, iar acum a semnat cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbromaniagigi becalimihai stoica 

viewscnt
Articole similare