Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E pentru prima dată când văd asta”. Panduru, uimit de ”tunurile” pregătite de granzii din Superligă. ”Dacă Rotaru vede, o să bage şi el” | EXCLUSIV

”E pentru prima dată când văd asta”. Panduru, uimit de ”tunurile” pregătite de granzii din Superligă. ”Dacă Rotaru vede, o să bage şi el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB este lider în Superligă, cu cinci puncte avans faţă de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, urmate imediat de Rapid. Dar Gigi Becali este hotărât să facă orice ca în acest an să nu mai piardă titlul aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori în sezoanele trecute.

Superliga României se apropie de pauza de iarnă, iar echipele de la vârf au aşteptări mari pentru finalul sezonului, astfel că şi-au propus să investească sume importante în transferuri şi nu numai.

FCSB, CFR Cluj şi Rapid iau cu asalt perioada de transferuri din iarnă

În ultimele zile, FCSB a fost în centrul atentiţiei. Gigi Becali a anunţat că îi va aduce la echipă pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la FC Hermannstadt.

Dar nici contracandidatele roş-albaştrilor, CFR Cluj şi Rapid, nu se lasă mai prejos şi se vor întâri serios în luna ianuarie.

Aceste ultime noutăţi au fost analizate şi de expertul Orange Sport, Basarab Panduru, care a tras o concluzie extrem de interesantă.

”E pentru prima dată când văd în ultimii ani că trei echipe investesc bani în iarnă şi îşi doresc foarte tare titlul. FCSB, CFR şi Rapid au spus clar, cu sumă şi tot, că vor investi în jucători, ceea ce nu s-a întâmplat în niciun an. 

La (n.r. CSU) Craiova nu am auzit nimic. Poate o să bage, dar nu au spus, nu am auzit. Ăştia trei au spus clar”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

”Dacă Rotaru vede, o să bage şi el”

Dar Basarab Panduru a fost completat de colegul său de studio, Andrei Vochin: ”Rotaru dacă vede ce fac celelalte trei şi vede că îi merge cu Petev, o să bage şi el”.

În momentul de faţă, FCSB conduce ierarhia din Superligă, cu 37 de puncte acumulate în 18 etape. Aceasta este urmată de un grup de trei echipe format din CFR Cluj, Rapid şi Universitatea Craiova, cu 32 de puncte, 32, respectiv 31.

Programul primelor patru clasate din campionat până la finalul anului 2023:

  • FCSB: CFR Cluj (d), FC Hermannstadt (a), Poli Iaşi (d)
  • CFR Cluj: FCSB (a), Sepsi (d), U Cluj (a)
  • Universitatea Craiova: FC Hermannstadt (d), Poli Iaşi (a), UTA Arad (d)
  • Rapid: FC Voluntari (a), Petrolul Ploieşti (d), Farul Constanţa (d)

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujrapidcraiovabasarab pandurusuperligaorange sport 

viewscnt
Articole similare