Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Phelipe, iar acum el. Gigi Becali aduce atacant de Champions League la FCSB: „Vrea salariu de 20.000 pe lună!”

Luis Phelipe, iar acum el. Gigi Becali aduce atacant de Champions League la FCSB: „Vrea salariu de 20.000 pe lună!”

FCSB

Comentarii

FCSB vrea să dea lovitura în următoarea campanie de transferuri pentru a cuceri titlul în Superligă.

Luis Phelipe, iar acum el. Gigi Becali îşi ia atacant de Champions League la FCSB: „Vrea salariu de 20.000 pe lună!”

După ce Gigi Becali a anunţat deja transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iaşi, patronul FCSB-ului vrea să aducă un atacant central pentru a reuşi să câştige titlul în Liga 1 după o pauză de 9 ani. Este vorba despre nigerianul David Ankeye, atacantul lui Sheriff Tiraspol.

Impresarul fotbalistului nigerian a oferit informaţii imporante despre pretenţiile financiare ale tânărul fotbalist.

„Este un băiat foarte disciplinat, loial şi serios, un golgeter înnăscut, a cărui carieră va exploda în anii viitori. Nu excludem România de pe lista negocierilor, chiar dacă e vorba despre un campionat mai slab cotat.

Dacă e însă un club de top din ţară, cu pretenţii la titlu şi la cupele europene, de ce nu? Evident, oferta va trebui să fie însă superioară faţă de condiţiile asigurate la Tiraspol.

În acest moment, există preocupare pentru Ankeye din Italia, Franţa şi Belgia, FC Bruges se numără printre cluburile interesate. David câştigă la Sheriff 15.000 de euro pe lună, iar orice discuţie la transfer pleacă de la un salariu minim de 20.000 de euro”, a declarat Uche Dominic Egbukwu, impresarul fotbalistului, potrivit Fanatik.
  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui David Ankeye, potrivit Transfermarkt
  • 8 goluri şi 2 assisturi sunt cifrele atacantului de 21 de ani în 24 meciuri pentru Sheriff

Luis Phelipe, primele declaraţii după ce Gigi Becali a anunţat transferul său la FCSB

„Sunt foarte fericit că am câştigat în faţa fanilor. Este o victorie importantă şi trebuie să ne concentrăm pe următoarea partidă. Acum avem timp să ne odihnim, iar mai apoi vom vedea.

(n.r. Este petrecere în vestiar) Desigur, pentru că au fost trei jocuri fără victorie pe teren propriu.

(n.r. Ce ne poţi spune despre FCSB?) Am văzut ştirile, dar nu ştiu nimic. Acum mă conenctrez pe Poli Iaşi. Vom vedea ce se întâmplă după sărbători. (n.r. Ai semnat?) Nu ştiu, nu pot să vorbesc despre asta.

(n.r. Îţi doreşti să joci la FCSB?) Dacă va veni o ofertă bună pentru Poli Iaşi, da, este o oportunitate bună pentru mine. Mă simt pregătit pentru această provocare. Va trebui să aştept.

(n.r. Următorul meci de acasă este cu FCSB) Da, dar voi da 100%. Vreau să câştig. Când joc pentru Poli Iaşi, vreau să câştig”, a declarat Luis Phelipe după victoria cu UTA Arad, scor 1-0.

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare