Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul jucător al FCSB-ului, analizat la sânge: ”Are ceva calitate” vs. ”Două exterioare şi gata: `Mamă ce jucător`” | EXCLUSIV

Noul jucător al FCSB-ului, analizat la sânge: ”Are ceva calitate” vs. ”Două exterioare şi gata: `Mamă ce jucător`” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunţat că a realizat transferul brazilianului Luis Phelipe (22 de ani) de la Poli Iaşi.

Mijlocaşul ofensiv sud-american a fost cedat la FCSB pentru aproximativ 200.000 de euro, deoarece ar fi intrat curând în ultimele şase luni de contract, iar moldovenii l-ar fi putut pierde gratis în vară.

Dacă ar fi semnat un precontract cu un alt club încă din această iarnă, exista riscul ca Phelipe să nu mai ofere randamentul dorit. Aşadar, s-a luat decizia de a fi vândut.

  • Luis Phelipe este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.de.

Misteriosul caz al lui Luis Phelipe

Prezenţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin nu au dorit să se pronunţe în privinţa acestui transfer, deoarece se aşteaptă primele evoluţii ale brazilianului în tricoul FCSB-ului.

Istoricul lui Luis Phelipe este unul impresionant, dătător de speranţă, dar care ridică şi anumite semne de întrebare.

În primul rând, de ce a renunţat Red Bull Salzburg la el, în vara lui 2022, după doar trei ani. 

  • Basarab Panduru: ”Are ceva calitate. M-am uitat un pic pe unde a jucat, cine l-a transferat şi chiar dacă a ajuns la echipa a doua a lui Salzburg, Liefering, faptul că vine din Brazilia îmi spune că are ceva talent.

    Minutele jucate la Iaşi sunt mai multe decât minutele jucate din 2021 până să ajungă la Iaşi. S-a cam plimbat prin toate ligile din Brazilia. Au trei milioane de campionate acolo. Ceva calitate are. Acum, că s-ar putea să facă, să nu facă, habar nu avem”.
     
  • Andrei Vochin: ”Ai ajuns să vorbeşti despre un jucător care da o pasă filtrantă, două exterioare şi zici: Mamă, ce jucător. Zici ca are 23 de ani şi că ai dat lovitura. Ar trebui să ofere mai mult. Este talentat, dar exact la asta m-am gândit şi eu, cum a spus Pandi. 

    În momentul în care RB îţi dă drumul, ori ai avut o accidentare gravă, şi nu cred că este cazul, ori îţi lipseşte ceva n-au putut să detecteze în ograda lor. Cum te antrenezi, cât de dispuşi eşti, cât înţelegi ceea ce ţi se cere. E o rată de risc în procesul de scouting, pe care toţi o.

    Să te lase să pleci liber la 23 de ani..? Ai totuşi 23 de ani. Poate unii nu ştiu, a fost deturnat din drumul de la Botoşani spre Iaşi şi a venit pentru un salariu de doar 5.000 de eur
    o. S-ar putea să fie o problemă. Sau eşti un băiat cu capul pe umeri şi zici că vrei să-ţi relansezi cariera”.

Afla mai multe despre: luis phelipegigi becali 

viewscnt
Articole similare