Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Război total între Gigi Becali şi Neluţu Varga! CFR Cluj a intrat în cursa pentru atacantul dorit de FCSB

BREAKING | Război total între Gigi Becali şi Neluţu Varga! CFR Cluj a intrat în cursa pentru atacantul dorit de FCSB

Fotbal

Comentarii

Se pare că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a vorbit din nou mai mult decât ar fi trebuit!

Zilele trecute, Gigi Becali a recunoscut că se află în negocieri aprinse cu omologii săi de la Sheriff Tiraspol, pentru achiziţionarea atacantului nigerian David Ankeye (21 de ani).

Neluţu Varga îi suflă atacantul lui Gigi Becali?

Moldovenii ar fi dorit să obţină aproximativ 1.500.000 de euro, însă Gigi Becali a negociat suma de transfer şi se părea că se va ajunge la un numitor comun pentru 1.100.000 de euro.

Gigi Becali a fost din nou mult prea sincer în afirmaţii, iar acest lucru l-ar putea costa foarte scump.

Din informaţiile oferite de playsport.ro, CFR Cluj a intrat şi ea în lupta pentru atacantul nigerian şi a trimis o ofertă către clubul din Tiraspol.

De asemenea, sursa citată anunţă că impresarii săi l-au propus pe la mai multe formaţii din Europa, iar rapoartele au fost unele foarte bune. Aşadar, Ankeye nu va mai rămâne prea mult timp în Republica Moldova.

Rămâne de văzut care va fi mai abil în arta negocierii dintre Neluţu Varga şi Gigi Becali. Mai există şi posibilitatea ca cei doi să privească neputincioşi cum vârful de 1.91 metri va alege să nu sosească în România.

Cine este David Ankeye?

David Ankeye are 21 de ani şi este un atacant veritabil de careu. Măsoară 1.91 metri şi este exact ceea ce căuta patronul Gigi Becali.

Acesta a început fotbalul în ţara sa natală, la Sido FC iar în iarna lui 2021 a făcut pasul către Europa, la Hammarby (Suedia).

Nordicii nu au fost foarte convinşi de calităţile sale, iar în vara lui 2021 l-au trimis înapoi la FC Sido.

În octombrie 2022, Ankeye s-a transferat din nou, dar de data această în Tunisia, la Hammam Sousse. După 15 meciuri şi 7 goluri marcate, pe fir au intrat moldovenii de la Sheriff Tiraspol, care au demonstrat faptul că au conexiuni foarte bune pe continentul african.

David Ankeye a sosit la Sheriff în vara lui 2023, de la Hammam Sousse, sub formă de împrumut, în schimbul a 100.000 de euro, plus o clauză de transfer definitiv care, cel mai probabil, va fi activată foarte curând de către moldoveni.

Cel mai probabil, Sheriff va mai achita 200.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Ankeye, apoi îl va vinde către FCSB pentru aproximativ 1.200.000 de euro.

  • 250.000 de euro este cota actuală a lui David Ankeye, conform transfermarkt.de.
  • În acest sezon, Ankeye a marcat 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 18 meciuri pentru Sheriff.

Unul dintre goluri a fost marcat în grupele Europa League, contra elveţienilor de la Servette, acasă, în remiza scor 1-1.

Afla mai multe despre: gigi becalinelutu vargaankeyesheriffnigeria 

viewscnt
Articole similare