Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi cheamă investitori la Farul Constanţa: ”Nu vreau să continui ca acţionar majoritar! Mai mult nu pot face”

Gică Hagi cheamă investitori la Farul Constanţa: ”Nu vreau să continui ca acţionar majoritar! Mai mult nu pot face”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) cere ajutor! ”Regele” consideră că nu mai poate duce proiectul de la Ovidiu de unul singur acolo unde îşi doreşte, la următorul nivel.

Gică Hagi simte că nu are puterea financiară de a o duce pe Farul Constanţa la nivelul dorit, aşa că a scos la vânzare ”pachete” de acţiuni, de câte 10%, pentru orice om cu dar e de mână, gata să se implice în fotbalul românesc.

Gică Hagi cere ajutor financiar: ”Lucrurile nu mai pot merge la fel”

Managerul tehnic al ”marinarilor” vrea să mai păstreze doar 10% din acţiunile clubului, în timp ce celelalte nouă ”bucăţi” au fost scoase la vânzare. Două dintre ele au fost deja adjudecate, de către Ciprian Marica şi Rivaldo, dar mai rămân acţiuni de 70% disponibile spre vânzare.

Aşadar, ”Regele” aşteaptă ajutor financiar, pentru ca echipa să cunoască investiţii de rang înalt, care să o menţină pe Farul în prim-planul fotbalului românesc.

După un sezon 2022/2023 foarte bun, constănţenii au parte, acum, de o stagiune modestă, în care au ca obiectiv accederea în play-off, fără ambiţii reale de cupele europene.

''Eu nu pot construi cu norocul. Farul trebuie să se gândească, de la anul, la ce îşi doreşte. Toată Dobrogea trebuie să schimbe multe lucruri dacă îşi doreşte o echipă mare. Iar acest lucru va începe cu mine pentru că nu vreau să continui şi ca manager şi ca acţionar majoritar. Eu vreau să continui ca manager tehnic. Nu ne putem opri numai la titlul de campioană dacă ne dorim să fim cei mai buni. Trebuie să fie o schimbare totală din partea Constanţei. Eu singur nu pot face mai mult decât ce am făcut. Fără buget, fără jucători valoroşi, nu se poate mai mult.

Farul de anul trecut a fost de departe cea mai bună echipă. Este greşit să spui că suntem aceeaşi echipă, chiar dacă în mare parte, pe hârtie, lotul este acelaşi. Mă refer că mereu am avut 8-9 jucători accidentaţi. Nu am avut nici măcar în pregătire lotul complet. Farul trebuia să aducă în vară jucători valoroşi, dar pentru acest lucru trebuia să avem buget, bani. Altfel, totul se obţine sporadic sau niciodată. Totul a venit repede şi lumea este obişnuită ca Farul să joace un fotbal foarte bun. Pentru acest lucru trebuie să ai şi jucători foarte buni şi Farul trebuie să aibă un buget foarte mare şi un antrenor care să fie plătit, nu un patron.

Trebuie găsită formula de la anul. Eu, personal, voi reflecta pentru că lucrurile nu pot merge în continuare la fel ci într-o direcţie de progres, de dezvoltare pentru a avea bugete la nivelul celor mai mari cluburi din România. Nu poţi fi mare fără buget, fără bani de transferuri, cu deficit an de an. Trebuie ca toată lumea să înţeleagă că echipa aceasta aduce spectacol, mai ales când şi stadionul va fi gata, şi trebuie să devină o prioritate pentru oraş. Farul trebuie să fie puternic pentru că şi Constanţa este puternică”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagifarulconstantadobrogea 

viewscnt
Articole similare