Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a anunţat câţi bani vrea în schimbul lui Juri Cisotti, jucător dorit de Rapid

Dorinel Munteanu a anunţat câţi bani vrea în schimbul lui Juri Cisotti, jucător dorit de Rapid

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a anunţat pentru câţi bani este dispus să se despartă de mijlocaşul său, italianul Juri Cisotti (30 de ani).

Juri Cisotti face un sezon foarte bun la Oţelul Galaţi, iar ultimele zvonuri anunţă că a intrat în atenţia celor de la Rapid Bucureşti, care vor încerca transferul său în această iarnă.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Juri Cisotti, conform transfermarkt.de.

Dorinel Munteanu nu vrea să renunţe la Cisotti prea uşor

Juri Cisotti este unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Dorinel Munteanu, în acest sezon. A bifat 17 meciuri în Superligă pentru Oţelul, a marcat 4 goluri şi a oferit 2 pase decisive.

Chiar dacă Oţelul are mari probleme financiare, Dorinel Munteanu se menţine tare pe poziţii şi afirmă că nu are de gând să se despartă de Juri Cisotti fără o sumă de şapte cifre, mult peste cota de piaţă a mijlocaşului central.

Nu există în acest moment niciun club din România care să şi-l permită pe Cisotti. Costă 2.000.000 de euro.

Şi, oricum, nu e de vânzare acum, pentru că trebuie întâi să ne îndeplinim obiectivul de a prinde un loc în play-off”, a declarat Dorinel Munteanu, conform fanatik.ro.

Cine este Juri Cisotti?

Juri Cisotti s-a născut pe 5 mai 1993, la Tolmezzo (Italia). Şi-a făcut junioratul la Triestina şi Chievo, unde avea să facă şi primii paşi în fotbalul profesionist.

Primul său sezon mai consistent a avut loc în 2013/2014, când a bifat 18 meciuri, un gol şi 3 pase de gol pentru Latina Calcio, în Serie B.

A urmat un alt sezon bun, la Spezia, în Serie B, apoi o cădere neaşteptată în cariera sa. S-a transferat la Rijeka şi Vicenza unde nu a jucat. 

S-a întors la Spezia unde a fost utilizat prea puţin, apoi declinul a prins contur: s-a transferat în Serie C, la Casertana, apoi în Malta, la FC Mosta şi Sliema Wanderers.

Juri Cisotti a ajuns la Oţelul Galaţi în sezonul 2021/2022, pe când echipa se afla în Liga 3. A ajutat-o să promoveze în Liga 2, apoi a pus umărul şi la promovarea în Superligă.

Mijlocaşul pare să fi ajuns la o maturitate completă în joc, iar cifrele sale din acest sezon de Superligă anunţă cea mai bună stagiune a carierei sale.

  • Chiar dacă acum e mijlocaş, Cisotti a evoluat, în cariera sa, în zeci de meciuri în ofensivă, ca atacant central, atacant lateral sau ”9 fals”.

Afla mai multe despre: cisottidorinel munteanurapid,  

viewscnt
Articole similare