Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere-şoc înainte de EURO 2024! Anghel Iordănescu recomandă naturalizarea unui străin de la Oţelul. ”Luaţi-l!”

Propunere-şoc înainte de EURO 2024! Anghel Iordănescu recomandă naturalizarea unui străin de la Oţelul. ”Luaţi-l!”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi este surpriza plăcută a acestui sezon din Superligă, iar jucătorii formaţiei pregătite de Dorinel Munteanu au intrat în atenţia unor nume grele din fotbalul românesc. Anghel Iordănescu a urmărit meciul câştigat de gălăţeni pe terenul FCSB-ului, scor 2-0 şi l-a remarcat pe căpitanul roş-alb-albaştrilor.

Omul de încredere al lui Dorinel, propus de Anghel Iordănescu la echipa naţională!

Anghel Iordănescu l-a lăudat pe Juri Cisotti, italianul care poartă banderola de căpitan la Oţelul. În opinia fostului jucător al naţionalei, fotbalistul trecut pe la Spezia ar putea reprezenta pe viitor o soluţie pentru echipa României.

În vârstă de 30 de ani, Cisotti joacă la Oţelul din vara anului 2021 şi a promovat succesiv cu gruparea de la Malul Dunării, din Liga 3, în Liga 1. Seriozitatea, munca şi disciplina lui Juri l-au convins pe Dorinel Munteanu că italianul este cu adevărat un lider pentru Oţelul. 

Cisotti a marcat al doilea gol al Oţelului din meciul cu FCSB şi a fost inclus de LPF în echipa etapei cu numărul 18.

”Nu ştiu cum îl cheamă, italianul ăla (n.r.- Juri Cisotti) care a dat golul 2. Luaţi-l şi naturalizaţi-l! Eu cred, revin la jucătorii noştri, jucătorii noştri trebuie să ridice nivelul până la acest campionat european. Inclusiv jucătorii titulari care, jos pălăria, şi-au făcut datoria. Inclusiv acei jucători care au obţinut această calificare trebuie să-şi ridice şi nivelul de pregătire şi de exprimare.

O să apară în primăvară selecţioneri, antrenori, ziarişti, microbişti, o să pledăm pentru nu ştiu care. Eu cred că nu mai trebuie să intervină nimeni, jucătorul trebuie să-şi demonstreze valoarea. Nu să-i fie declarată valoarea că merită să fie la echipa naţională un patron sau conducător”, a spus Anghel Iordănescu, pentru Fanatik.

  • În acest sezon, Cisotti a marcat cinci goluri şi a livrat două pase decisive în 20 de meciuri în toate competiţiile. Mijlocaşul Oţelului este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligăfcsboţeluljuri cisotti 

viewscnt
Articole similare