Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Real Madrid, ”deadline” pentru Kylian Mbappe! Mesajul lui Perez: ”Decide repede!”

BREAKING | Real Madrid, ”deadline” pentru Kylian Mbappe! Mesajul lui Perez: ”Decide repede!”

Real Madrid

Comentarii

În doar 17 zile, orice club din lume îl poate oferta, legal, pe starul francez Kylian Mbappe, deoarece va intra în ultimele şase luni de contract cu Paris Saint-Germain şi are dreptul de a negocia nestingherit.

Bineînţeles, orice club poate face ofertă, dar nu sunt puţine cele care pot fi luate în serios, care să-i asigure lu Mbappe reţeta financiară dorită.

Mbappe trebuie să se decidă curând!

Unul dintre aceste cluburi este Real Madrid, care nu a renunţat la varianta de a-l aduce pe atacant pe Santiago Bernabeu.

Madrilenii încă sunt supăraţi pe Mbappe, după episodul din 2022, când fotbalistul şi-ar fi dat cuvântul că vine la Real, apoi a semna prelungirea contractului cu PSG, după o intervenţie a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron.

  • Cu toate acesta, şefii Realului, în frunte cu preşedintele Florentino Perez, sunt dispuşi să-l ierte pe jucător, dacă acesta va semna, într-un final, contractul propus, în 2024.

Cotidianul spaniol ”AS” anunţă că e o mare diferenţă între atitudinea pe care Real Madrid a folosit-o în 2022 pentru a-l aduce pe Mbappe şi strategia aleasă acum pentru a-l convinge să vină în Spania.

Dacă în 2022 părea o mică disperare, isterie, ca starul de nivel mondial să semneze, acum lucrurile s-au schimbat radical.

Se pare că Florentino Perez nu mai este dispus să se lungească cu negocierile. Încurajat de ascensiunea trioului Bellingham-Vinicius-Rodrygo, omul de afaceri a decis să-i traseze lui Mbappe o perioadă scurtă de gândire, să se decidă dacă vrea să joace la Real Madrid sau nu.

Mai exact, spaniolii au decis ca până pe 15 ianuarie au nevoie de un răspuns. Adică, două săptămâni de gândire pentru Mbappe, familia, şi impresarii săi.

Jucătorul a declarat, în nenumărate rânduri, că visul său dintotdeauna a fost să joace pentru Real Madrid. În această iarnă îşi poate îndeplini marele vis, chiar dacă va fi semnat doar un precontract şi va ajunge în capitala Spaniei doar din vară.

Afla mai multe despre: florentino perezmbappereal madrid 

viewscnt
Articole similare