Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a renunţat la una dintre ”ţinte”! Schimbare de strategie la FCSB | EXCLUSIV

Gigi Becali a renunţat la una dintre ”ţinte”! Schimbare de strategie la FCSB | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), s-a răzgândit şi nu mai este dispus să ofere o sumă importantă de bani în schimbul atacantului de la Sheriff Tiraspol, David Ankeye (21 de ani)

În schimbul atacantului nigerian, FCSB ar fi trebuit să achite aproximativ 1.100.000 de euro. O sumă consistentă, dar pe care Gigi Becali era dispus să o ofere.

David Ankeye nu mai vine la FCSB

Cu toate acestea, se pare că omul de afaceri s-a răzgândit, îngrijorat de lipsa de experienţă a jucătorului. Apoi, un alt detaliu care i-a întărit convingerea iniţială a fost evoluţia foarte bună a lui Andrea Compagno în meciul CFR Cluj - FCSB, scor 1-1.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a confirmat că transferul lui David Ankeye nu mai este unul de actualitate.

”(n.r. - Atacantul lui Sheriff mai vine?) Nu, nu”, a răspuns Mihai Stoica, fără a dezvolta subiectul.

În schimb, Mihai Stoica a lăsat de înţeles că toată lumea a fost foarte mulţumită de jocul prestat de Andrea Compagno în duelul cu CFR Cluj şi Gigi Becali nu mai este atât de înverşunat să-l vândă cu orice preţ în această iarnă.

Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a completat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: david ankeyeandrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare