Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi fac bagajele!". Andrea Compagno nu mai suportă situaţia în care a ajuns la FCSB: "Dacă domnul Becali vrea să scape de mine..."

"Îmi fac bagajele!". Andrea Compagno nu mai suportă situaţia în care a ajuns la FCSB: "Dacă domnul Becali vrea să scape de mine..."

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) a rupt tăcerea după ce a ajuns într-o situaţie neplăcută la FCSB, unde a fost trecut pe lista neagră, nemaifiind pe placul lui Gigi Becali. Atacantul italian vrea să plece de la echipa care a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FCU Craiova 1948 pentru a-l semna.





După ce sezonul trecut a fost golgheterul echipei, cu 21 de goluri marcate, Andrea Compagno a intrat într-un con de umbră la FCSB în acest sezon. Italianul a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali şi nu mai primeşte minutele pe care le doreşte în tricoul "roş-albastru".

Andrea Compagno, gata să plece de la FCSB: "Nu vreau să fur banii lui Gigi Becali. Îmi fac bagajele"

În plus, Gigi Becali a anunţat de mai multe ori că îi caută înlocuitor, iar de când a aflat că i se "face vânt", Andrea Compagno a luat o decizie importantă. Vârful italian a spus că nu vrea să "fure banii" lui Gigi Becali şi îşi va face bagajele să plece dacă nu mai este dorit.

"Dacă el zice că nu mai are încredere în tine şi vrea alt atacant… La început a zis că aduce atacant care să provoace concurenţă, acum zice că aduce alt atacant în locul meu. Eu nu zic că greşeşte, am zis simplu că el hotărăşte. E normal dacă nu e fericit! Eu nu vreau să fur bani de la Gigi Becali, să stau aici în vacanţă.

Dacă domnul Becali vrea să scape de mine, îmi fac bagajele! Stau la echipe care să fie fericite că mă au. Dar dacă echipa sau patronul nu e fericit, atunci nu stau doar pentru bani. Dacă lucrurile nu merg bine, drumul meu este tot la muncă, să muncesc mai mult şi să încerc să schimb lucrurile. Altceva nu ştiu, niciodată nu am făcut altceva", a spus Andrea Compagno, conform Fanatik.

4 - patru goluri a marcat Andrea Compagno în 20 de meciuri jucate la FCSB în toate competiţiile sezonului

Afla mai multe despre: andrea compagno fcsbandrea compagno plecare fcsbandrea compagno gigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare