Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ei sunt cei mai buni din România!” Damjan Djokovic a amintit de FCSB în primul său interviu la Rapid

„Ei sunt cei mai buni din România!” Damjan Djokovic a amintit de FCSB în primul său interviu la Rapid

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic a oferit primul interviu după ce a semnat cu Rapid Bucureşti.

Damjan Djokovic a numit cei mai buni fotbalişti români din Superligă

Într-un interviu pentru contul oficial al clubului din Giuleşti, Damjan Djokovic a răspuns la mai multe întrebări, iar una dintre ele s-a referit la cei mai buni jucători din Superligă în acest sezon. Deşi s-a transferat la o mare rivală a celor de la FCSB, mijlocaşul croat nu a ezitat şi i-a amintit pe Darius Olaru şi Florinel Coman, foştii săi colegi.

Totuşi, Damjan Djokovic l-a nominalizat prima dată pe Horaţiu Moldovan, actualul coleg de la Rapid şi cel care a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024.

„Cei mai buni fotbalişti din România? În primul rând Horaţiu Moldovan. A făcut un sezon foarte bun, mai ales la echipa naţională. Apoi ar fi Florinel Coman şi Darius Olaru. Au o statistică foarte bună şi au ajuns să fie pe primul loc cu echipa lor. Acum bineînţeles că noi vom încerca să îi împiedicăm în lupta la titlu”, a declarat Damjan Djokovic într-un interviu pentru Rapid.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, potrivit Transfermarkt.com
  • De 4 ori a câştigat Damjan Djokovic titlul în România, de fiecare dată în tricoul lui CFR Cluj

Damjan Djokovic, opinie sinceră despre poporul român: „La caterincă sunteţi campioni mondiali!” Ce l-a marcat pe noul fotbalist de la Rapid

Noul fotbalist al giuleştenilor bifează a treia experienţă în România, după aventurile de la CFR Cluj şi FCSB. Întrebat despre ţara noastră, mijlocaşul croat a vorbit la superlativ despre poporul român, fiind impresionat de modul în care străinii sunt primiţi la noi în ţară. De asemenea, Djokovic a recunoscut că la capitolul umor, românii pot fi cu uşurinţă campioni mondiali.

„M-a impresionat poporul român pentru că este foarte primitor. Nu cred că poate spune cineva că nu a fost bine primit în România. Asta nu se întâmplă în multe ţări în ziua de azi, mai ales în Vest. Acolo fiecare e pentru el. Aici în România m-am simţit bine din prima. Oamenii sunt foarte primitori. În plus, românii la caterincă sunt campioni mondiali!”, a declarat Damjan Djokovic la primul interviu pentru Rapid.

Afla mai multe despre: damjan djokovicrapidfcsb 

viewscnt
Articole similare