Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să mai aducă un fundaş. ”Ţinta” a fost stabilită: ”Da, despre el e vorba!” | EXCLUSIV

FCSB vrea să mai aducă un fundaş. ”Ţinta” a fost stabilită: ”Da, despre el e vorba!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a realizat două transferuri în această iarnă - mijlocaşul central Baba Alhassan de la Hermannstadt şi mijlocaşul lateral Luiz Phelipe de la Poli Iaşi - însă mai plănuieşte şi alte mutări interesante.

FCSB nu şi-a încheiat campania de achiziţii, chiar dacă discuţiile se desfăşoară într-un ritm lent. Gruparea roş-albastră a înaintat o ofertă celor de la Urartu pentru fundaşul dreapta Nana Antwi (23 de ani), însă nici în acest moment nu a primit un răspuns concret.

Nana Antwi, aşteptat la FCSB!

Nana Antwi a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia armeană, iar FCSB a încercat să profite de acest aspect. A înaintat o ofertă de 50.000 de euro, cu speranţa că Urartu îl va lăsa să plece de pe acum, pentru a nu-l pierde gratis din vara lui 2024.

În acelaşi timp, în aşteptarea lui Nana Antwi, FCSB îl ţine ”în tensiune” şi pe Valentin Creţu, fotbalist căruia i-a expirat contractul cu FCSB, dar care ar putea rămâne la echipă, cel puţin până în vară, dacă nu cumva va ajunge Nana Antwi la echipă.

De el e vorba, dar să vedem dacă vine. E posibil să nu vină. Nu sunt noutăţi”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cine este Nana Antwi?

Nana Antwi s-a născut pe 10 august 2000, în capitala Ghanei, Accra. A început fotbalul la şase ani, la Dansoman Leeds United Football Academy.

În 2012, fundaşul s-a transferat la Young Wise FC, formaţie care activa în liga secundă din Ghana.

În 2018, Nana s-a transferat în Armenia, la Lori Vanadzor. După un singur sezon, fosta campioană a Franţei, Lille, achiziţiona, însă fotbalistul avea să nu se adapteze.

După doar un sezon în Franţa, Nana Antwi s-a întors în Armenie, la Lori Vanadzor. În vara lui 2021, fundaşul avea să semneze un contract cu Urartu Erevan, formaţie la care încă activează.

Afla mai multe despre: nana antwigigi becalivalentin cretu 

viewscnt
Articole similare