Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce îi duce, de fapt, Dorinel Munteanu pe jucătorii de la Oţelul în cantonament la munte: „Eu aşa cred, nicio echipă nu face asta!” | EXCLUSIV

De ce îi duce, de fapt, Dorinel Munteanu pe jucătorii de la Oţelul în cantonament la munte: „Eu aşa cred, nicio echipă nu face asta!” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

MM Stoica a comentat în direct la Orange Sport strategia abordată de Dorinel Munteanu în această pauză de iarnă.

Strategia lui Dorinel Munteanu, analizată de MM Stoica: „Îi pregăteşte din punct de vedere mental!”

Deşi multe echipe din Superligă au ales Antalya pentru cantonamentul de iarnă, Dorinel Munteanu a preferat o variantă „old school”! Tehnicianul gălăţenilor a ales cantonamentul montan pentru fotbaliştii săi, iar antrenamentele sunt unele spartane pentru moldoveni.

MM Stoica a comentat tactica abordată de antrenorul Oţelului şi consideră că o astfel de soluţie ar putea da randament, în măsura în care fotbaliştii trec cu bine peste perioada de pregătire şi devin mai motivaţi pentru meciurile oficiale.

„El aici îi antrenează şi mental, eu aşa cred. Ok, îi antrenează fizic, dar mai mult decât fizic, îi antrenează mental. Pentru că nu poţi avea o plăcere să alergi în pantă, pe ciment, cu maşini care trec pe lângă tine sau să te antrenezi pe un teren rău. Dacă treci peste asta, poţi avea mare plăcere când joci pe un teren bun. Dar acum sunt părere şi păreri.

Nicio echipă nu face ceea ce face Dorinel. I-a funcţionat în vară, doar că atunci a fost şi în Austria din câte reţin eu pentru că a fost şi pauza mai mare. A mers multe peste aşteptări Oţelul oricum. Spunea Dorinel de play-off, dar nu cred că s-a pus vreodată problema. E mare lucru ce a realizat până acum”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare