Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, mesaj pentru Gigi Becali după ce l-a adus pe Djokovic la Rapid: „Te-ai înşelat! O să batem FCSB”

Dan Şucu, mesaj pentru Gigi Becali după ce l-a adus pe Djokovic la Rapid: „Te-ai înşelat! O să batem FCSB”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a ţinut să-i transmită un mesaj lui Gigi Becali după aducerea mijlocaşului Damjan Djokovic la Rapid.

„Ei sunt cei mai buni din România!” Damjan Djokovic a amintit de FCSB în primul său interviu la Rapid

Dan Şucu consideră că mijlocaşul croat o va ajuta enorm pe Rapid în atingerea obiectivului din acest sezon. Mai mult decât atât, acţionarul giuleştenilor nu a ezitat să trimită câteva „săgeţi” spre Gigi Becali, patronul FCSB-ului renunţând foarte uşor la Damjan Djokovic.

„Ne-am luat un jucător esenţial pentru obiectivul nostru, locul 1-3 şi de ce nu titlul de campioană a României. Vreau să transmit un mesaj public şi vreau să-i spun domnului Becali că ceea ce spune dumnealui, că Rapidul nu are cum să ia titlul cu jucătorii la care renunţă FCSB, este o teorie falsă. 

Am bătut FCSB şi cu Oaidă şi cu Iulian Cristea, fotbalişti veniţi de la FCSB şi suntem ferm convinşi că o să batem FCSB şi cu Djokovic, adică tot cu fotbalişti veniţi de la FCSB. Domnul Becali s-a înşelat. Aceşti fotbalişti sunt de mare valoare.

Djokovic este un fotbalist fantastic, un fotbalist cu adevărat de rasă şi îmi doresc foarte tare să batem FCSB mai departe cu jucători veniţi de-acolo. Totul, pentru a-i demonstra domnului Becali că nu a avut dreptate. 

Am toată încrederea în aceşti fotbalişti care au venit de la FCSB. De-abia aştept să-l văd la treabă pe Djokovic. Este un fotbalist de super clasă, este o mare achiziţie a Rapidului şi ne va ajuta foarte tare în următoarele victorii împotriva FCSB.

Încercăm să întărim echipa, vrem să facem un Rapid puternic nu doar pentru acest sezon, ci pentru următorii 5-10 ani. Vrem un Rapid care să conteze şi care să-şi onoreze promisiunea faţă de suporteri şi mai ales să-şi onoreze blazonul.

De-abia aştept să celebrăm victoriile alături de Djokovic, Cristea sau Oaidă împotriva FCSB-ului şi să-i demonstrăm încă o dată lui Gigi Becali că a greşit”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

„Ei sunt cei mai buni din România!” Damjan Djokovic a amintit de FCSB în primul său interviu la Rapid

Damjan Djokovic a oferit primul interviu după ce a semnat cu Rapid Bucureşti.

Într-un interviu pentru contul oficial al clubului din Giuleşti, Damjan Djokovic a răspuns la mai multe întrebări, iar una dintre ele s-a referit la cei mai buni jucători din Superligă în acest sezon. Deşi s-a transferat la o mare rivală a celor de la FCSB, mijlocaşul croat nu a ezitat şi i-a amintit pe Darius Olaru şi Florinel Coman, foştii săi colegi.

Totuşi, Damjan Djokovic l-a nominalizat prima dată pe Horaţiu Moldovan, actualul coleg de la Rapid şi cel care a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024.

„Cei mai buni fotbalişti din România? În primul rând Horaţiu Moldovan. A făcut un sezon foarte bun, mai ales la echipa naţională. Apoi ar fi Florinel Coman şi Darius Olaru. Au o statistică foarte bună şi au ajuns să fie pe primul loc cu echipa lor. Acum bineînţeles că noi vom încerca să îi împiedicăm în lupta la titlu”, a declarat Damjan Djokovic într-un interviu pentru Rapid.

 

Afla mai multe despre: dan sucurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare