Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a clarificat situaţia fotbalistului pus pe lista neagră de Gigi Becali: „Da, au fost nişte discuţii!” | EXCLUSIV

MM Stoica a clarificat situaţia fotbalistului pus pe lista neagră de Gigi Becali: „Da, au fost nişte discuţii!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a oferit noi detalii despre situaţia lui Cristi Ganea, fotbalist care nu l-a impresionat pe Gigi Becali la FCSB.

MM Stoica a explicat situaţia lui Cristi Ganea, fotbalist pus pe lista neagră de Gigi Becali la FCSB

Deşi a fost adus cu mult entuziasm la liderul din Superligă, fundaşul stânga nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar patronul Gigi Becali şi-a pierdut răbadrea cu fotbalistul. Totuşi, un transfer în această pauză de iarnă nu s-a materializat, întrucât cluburile interesate au vrut să-l aducă doar sub formă de împrumut.

În direct la Orange Sport, MM Stoica a explicat că o astfel de variantă a picat, nefiind viabilă nici pentru FCSB, dar nici pentru fotbalist.

„La Cristi Ganea au fost nişte discuţii, dar Gigi nu vrea să-l lase împrumut şi să plătească şi diferenţa de salariu. Nici Ganea nu a vrut să meargă doar împrumut dacă pierdea ceva bani de salariu. Nu vreau să vorbesc despre interesul celor de la Farul. Dacă se concretiza era altă discuţie, dar altfel nu vreau să vorbesc”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.
  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Ganea, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

MM Stoica a explicat plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid: „Îl schimbăm cu el! Gigi e om de afaceri până la urmă” | EXCLUSIV

Damjan Djokovic s-a despărţit de FCSB şi a ajuns la Rapid în această pauză de iarnă.

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre plecarea lui Damjan Djokovic şi a precizat jucătorul care îl va înlocui la FCSB. Oficialul echipei a reamintit şi strategia patronului Gigi Becai, care are nevoie în permanenţă de jucători tineri pe care să îi poată vinde pe sume foarte mari.

„Îl schimbăm pe Djokovic cu un jucător care evoluează pe aceeaşi poziţie. Vorbim despre Baba Alhassan, un jucător mult mai tânăr, cu perspective, un alt tip de jucător. Djokovic e un fotbalist cu mare experienţă, e o mare încântare să-l urmăreşti. Depinde de sistem, are un stâng foarte bun şi ştie foarte bine să acopere terenul. Peste tot pe unde a fost, el a jucat.

La noi Gigi vrea să vadă şi alţi jucători. E om de afaceri până la urmă Gigi. Şi pe lângă faptul că vrea performanţă, a doua sursă de venit e vânzarea de jucători şi ştim că vinde foarte bine. E logic că nu o să vinzi un jucător care face 34 de ani. Mai bine îl vinzi pe Lixandru care face 23”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbcristi ganea 

viewscnt
Articole similare