Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a explicat plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid: „Îl schimbăm cu el! Gigi e om de afaceri până la urmă” | EXCLUSIV

MM Stoica a explicat plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid: „Îl schimbăm cu el! Gigi e om de afaceri până la urmă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Damjan Djokovic s-a despărţit de FCSB şi a ajuns la Rapid în această pauză de iarnă.

Cum a explicat MM Stoica plecarea lui Damjan Djokovic de la FCSB la Rapid | EXCLUSIV

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre plecarea lui Damjan Djokovic şi a precizat jucătorul care îl va înlocui la FCSB. Oficialul echipei a reamintit şi strategia patronului Gigi Becai, care are nevoie în permanenţă de jucători tineri pe care să îi poată vinde pe sume foarte mari.

„Îl schimbăm pe Djokovic cu un jucător care evoluează pe aceeaşi poziţie. Vorbim despre Baba Alhassan, un jucător mult mai tânăr, cu perspective, un alt tip de jucător. Djokovic e un fotbalist cu mare experienţă, e o mare încântare să-l urmăreşti. Depinde de sistem, are un stâng foarte bun şi ştie foarte bine să acopere terenul. Peste tot pe unde a fost, el a jucat.

La noi Gigi vrea să vadă şi alţi jucători. E om de afaceri până la urmă Gigi. Şi pe lângă faptul că vrea performanţă, a doua sursă de venit e vânzarea de jucători şi ştim că vinde foarte bine. E logic că nu o să vinzi un jucător care face 34 de ani. Mai bine îl vinzi pe Lixandru care face 23”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Cristi Ganea e pe „lista neagră” la FCSB şi alege o rivală din Superligă!

Cristi Ganea (31 de ani, FCSB) este foarte aproape de transferul la Farul Constanţa!

Fundaşul stânga nu a impresionat la FCSB, iar răbdarea lui Gigi Becali a luat sfârşit. Patronul liderului din Superligă este decis să renunţe chiar în această iarnă la serviciile fotbalistului. Astfel, Cristi Ganea are şanse foarte mari să ajungă la Farul Constanţa, acolo unde este dorit pe Gică Hagi, anunţă Fanatik.

Un club din subsolul clasamentului grec ar fi fost de asemenea interesat de fundaş, dar doar cu opţiunea de împrumut, situaţie care l-a nemulţumit pe patronul FCSB. Gigi Becali vrea cu orice preţ să scape de contractul jucătorului chiar în iarnă, astfel că Farul se află în pole position pentru mutare!

Afla mai multe despre: mm stoicadamjan djokovicfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare