Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a găsit ”soluţia” pentru jucătorul de la FCSB cu o situaţie inedită: ”A făcut cele mai bune meciuri de când e la noi” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a găsit ”soluţia” pentru jucătorul de la FCSB cu o situaţie inedită: ”A făcut cele mai bune meciuri de când e la noi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a început ca din tun noul an, după ce a reuşit două victorii la scor, ambele fără gol primit. Iar o mare contribuţie a avut-o şi Vali Creţu (35 de ani), iar preşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia acestuia.

Situaţia lui Vali Creţu la FCSB este una inedită. Crontractul fundaşului dreapta cu echipa bucureşteană urma să se încheie în această iarnă, chiar înainte de plecarea lotului în cantonamentul din Antalya.

Cu toate că a plecat fără contract spre Turcia alături de echipă, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a decis să-l păstreze până la urmă pe experimentatul jucător.

Veştile bune au continuat pentru Vali Creţu. Acesta a fost chiar titular în partida de debut a celor de la FCSB în 2024, o victorie cu scorul de 4-0 împotriva celor de la UTA Arad.

Mai mult, a început din primul minut şi duelul cu Universitatea Craiova, duel încheiat tot cu victoria liderului din Superligă, scor 3-0.

Mihai Stoica îl laudă pe Vali Creţu: ”Joacă foarte bine acum”

În cele din urmă, înţelegerea fundaşului lateral de 35 de ani cu formaţia roş-albastră a fost prelungită până la finalul sezonului în curs.

Mihai Stoica a fost chestionat cu privire la situaţia actuală pe care o are Vali Creţu la FCSB şi a subliniat faptul că acesta este în cea mai bună perioadă a sa de când a ajuns la bucureşteni.

Totodată, oficialul liderului din România a afirmat mai în glumă, mai în serios că i-ar face câte un nou contract lui Creţu în fiecare lună.

”M-am opus în vară să rămână Creţu, să-i facem din nou contract lui Creţu, pentru că e Pantea... după meciul cu Universitatea Craiova (n.r. din tur, scor 2-1), am insistat să rămână Creţu. Eu consider că la ora actuală, Creţu a făcut cele mai bune meciuri de când e el la noi. 

Joacă foarte bine acum. Eu şi din vară i-aş face contract. Dacă am putea să-i facem contract pe câte o lună, dar n-ai cum să faci asta. Creţu se antrenează foarte bine ”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul FCSB-ului a fost completat de colegul de studio, Basarab Panduru, care a punctat că Vali Creţu traversează un moment bun al carierei.

”Cred că este unul dintre puţinii jucători care dacă nu joacă cinci meciuri, intră şi joacă la fel, joacă cât ştie”, a adăugat Panduru.

Din 2019 la FCSB, Vali Creţu a disputat 138 de meciuri pentru formaţia roş-albastră, reuşind nouă pase decisive. Nu a reuşit să marcheze vreun gol.

Afla mai multe despre: fcsbvali cretumihai stoica 

viewscnt
Articole similare