Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vreau răul lui Dinamo". Fotbalistul care a atras interdicţia la transferuri explică ce s-a întâmplat: "Le-am zis că renunţ, dar am fost refuzat"

"Nu vreau răul lui Dinamo". Fotbalistul care a atras interdicţia la transferuri explică ce s-a întâmplat: "Le-am zis că renunţ, dar am fost refuzat"

Dinamo București

Comentarii

Iulian Roşu (29 de ani) şi-a oferit punctul de vedere, după ce Dinamo a primit o interdicţie la transferuri pentru următoarele două perioade. Mijlocaşul susţine că a avut pretenţia de a fi lăsat liber pentru a renunţa la penalizarea clubului, însă a fost refuzat.

Iulian Roşu susţine că i-a dat lui Dinamo mai multe şanse ca să scape de interdicţia la transferuri: "Am fost refuzat"

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis ca FC Dinamo să primească interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transfer. 

Memoriul lui Iulian Roşu a fost admis, iar mijlocaşul cu care s-a obţinut promovarea în Superliga a explicat situaţia, după ce a fost scos din lot de Kopic, pentru restul sezonului. 

"Vreau să se ştie. Eu de două ori le-am cerut, le-am spus că renunţ la interdicţia la transferuri după ce am depus memoriu. Le-am zis că renunţ la interdicţie, dar să mă lase liber. Am fost refuzat de două ori! Într-una dintre oferte le-am spus că renunţ şi la o parte din bani, dar să fiu liber. Din nou am fost refuzat. 

Eu am făcut memoriul pentru că m-au exclus din lotul echipei şi m-au trimis să mă antrenez singur, de la ora 07:00 dimineaţa, doar cu Oneaţă, antrenorul secund şi cu un fizioterapeut. Nu m-am dus acolo. Erau abuzive. Le-am cerut să mă reintegreze în lotul echipei. Le-am spus în toate discuţiile că vreau să găsesc ceva, apoi plec. 

Nu e niciun fel de problemă. Ei m-au exclus, două-trei săptămâni mi-au dat doar program individual. Nu am fost de acord! Apoi, de două ori, le-am spus că renunţ la interdicţie, dar să fiu liber. Să pot merge în altă parte şi să joc.

Eu încă sunt deschis la discuţii. Nu vreau răul lui Dinamo. Dacă se dă o decizie, o va lua Comisia. Nu o iau eu. Până acum mi s-a dat dreptate, dar nu eu am decis. Le-am oferit posibilitatea să mă lase liber şi să renunţ la interdicţie. Să se judece doar partea de bani. Mai multe ce să le fac? 

Am încercat de fiecare dată să rezolv. Ei mi-au spus să vin să discutăm faţă în faţă. Cum? Nu pot să mă văd personal cu cineva care mă exclude din lot şi mă lasă să mă antrenez singur", a spus Iulian Roşu pentru Gazeta Sporturilor

  • 32 de meciuri, 6 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Iulian Roşu la Dinamo, din 2022 până în prezent. 

Afla mai multe despre: iulian rosuiulian rosu dinamointerdictie dinamo transferuri 

viewscnt
Articole similare