Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti rele. Dinamo, interdicţie de a efectua transferuri de jucători în următoarele două perioade de mercato. Anunţul oficial al FRF

Veşti rele. Dinamo, interdicţie de a efectua transferuri de jucători în următoarele două perioade de mercato. Anunţul oficial al FRF

Dinamo București

Comentarii

FC Dinamo a primit o interdicţie de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transferuri, conform Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Dinamo, din rău în mai rău. ”Câinii”, fără transferuri în următoarele două ferestre

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis ca FC Dinamo să primească interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transfer. Decizia poate fi contestată.

Decizia a fost luată în urma litigiului Iulian Roşu vs. Dinamo 1948 SA, cu privire la încetarea raporturilor contractuale şi pretenţii financiare. “Admite în parte cererea. Constată denunţarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.

Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-şi valorifice pretenţiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 şi art. 5.21 din Legea 85/2014.

În temeiul dispoziţiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancţionarea pârâtului cu interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer. Respinge cererea de pronunţare a unei hotărâri parţiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, este hotărârea comisiei.

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a judecat şi cazul invers DINAMO 1948 SA vs. ROŞU IULIAN, tot legat de încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare. “Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs”, a fost decizia în acest caz.

Nici când vine vorba de situaţia din clasamentul Superligii, Dinamo nu stă mai bine. Ocupă locul 15, cu 16 puncte, după 23 de etape.

Afla mai multe despre: dinamofrftransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare