Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorios cu Mutu pe bancă, Neluţu Varga îl atacă pe Gigi Becali: „FCSB face o mare prostie, deja au sula în coaste!”

Victorios cu Mutu pe bancă, Neluţu Varga îl atacă pe Gigi Becali: „FCSB face o mare prostie, deja au sula în coaste!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat clar primul meci cu Adi Mutu pe banca tehnică, scor 4-1, cu FC Voluntari.

Neluţu Varga, replică dură pentru Gigi Becali şi FCSB

Neluţu Varga este în al nouălea cer după aducerea lui Adrian Mutu pe banca CFR-ului. Echipa clujeană nu performa la nivelul dorit pe patronul echipei, astfel că Andrea Mandorlini a fost îndepărtat. Victoria clară cu FC Voluntari i-a dat deja mare încredere lui Neluţu Varga, care o avertizează deja pe rivala FCSB.

„Să ştiţi că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greşeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

Dar o să vedeţi că, atunci când CFR va începe să câştige trei-patru-cinci meciuri şi ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluţu Varga, pentru PlaySport.

  • FCSB este lider în Superligă, cu 50 de puncte obţinute în 23 de meciuri, în timp ce ardelenii au 39 de puncte după 23 de meciuri

Reacţia lui MM Stoica după CFR - Voluntari

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Voluntari a surprins cu o decizie luată chiar în ziua meciului: ilfovenii au au călătorit la Cluj, cu avionul, chiar în ziua partidei! MM Stoica a aflat de acest aspect şi nu s-a putut abţine să nu îi ironizeze pe oaspeţi.

”Cursă de seară n-o fi fost?”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Afla mai multe despre: nelutu varga,  

viewscnt
Articole similare