Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, ironie după ce CFR Cluj a făcut show cu Voluntari: ”N-o fi fost?”

MM Stoica, ironie după ce CFR Cluj a făcut show cu Voluntari: ”N-o fi fost?”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Reacţia lui MM Stoica după CFR - Voluntari

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Voluntari a surprins cu o decizie luată chiar în ziua meciului: ilfovenii au au călătorit la Cluj, cu avionul, chiar în ziua partidei! MM Stoica a aflat de acest aspect şi nu s-a putut abţine să nu îi ironizeze pe oaspeţi.

”Cursă de seară n-o fi fost?”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

În clasamentul Superligii, CFR are 39 de puncte şi a revenit pe locul secund, iar FC Voluntari rămâne cu 25 de puncte şi se află pe locul 14.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava – C. Manea, Boben, M. Ilie, Mamic - Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri 78) – Deac (R. Filip 86), Bîrligea (Peter Michael 71), Otele (Fica 86). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, C. Paz, Matricardi - Boboc, Raţa (Aliji 78), Crepulja, Carnat (Dumiter 69) - A. Ciobanu (Droppa 78), Nemec (D. Florea 88), R. Popescu (D. Andrei 69). ANTRENOR: Marin Dună

Afla mai multe despre: mm stoicacfrvoluntari 

viewscnt
Articole similare