Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, anunţ după cele două înfrângeri consecutive pentru Zeljko Kopic la Dinamo! "Aţi identificat şi dumneavoastră problema" | EXCLUSIV

Andrei Nicolescu, anunţ după cele două înfrângeri consecutive pentru Zeljko Kopic la Dinamo! "Aţi identificat şi dumneavoastră problema" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a oferit primele concluzii după înfrângerea cu Rapid, din derby-ul cu Arena Naţională. Postul lui Zeljko Kopic nu este în pericol, deşi croatul a început anul cu două înfrângeri consecutive.

Andrei Nicolescu ştie de ce Dinamo a început anul cu două înfrângeri consecutive: "Aţi identificat şi dumneavoastră problema"

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă. Rapidiştii s-au impus după ce Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90, printr-o execuţie superbă din întoarcere. La pauză, scorul a fost egal, după reuşitele lui Papeau şi Abdallah. 

Andrei Nicolescu a vorbit despre cauzele primelor două înfrângeri din 2024, 0-1 cu Petrolul şi 1-2 cu Rapid. 

"Aţi identificat şi dumneavoastră problema (n.r. - Dinamo joacă, dar nu obţine puncte), ce mai pot spune?! Nu este o senzaţie plăcută, dar căutăm soluţii zi de zi, încercăm să fim eficienţi în faţa porţii", a spus Andrei Nicolescu, pentru Orangesport.ro. 

Nicolescu, despre Dinamo: "Eficienţa în faţa porţii se poate schimba"

Întrebat dacă Zeljko Kopic are postul în pericol, conducătorul din "Ştefan cel Mare" a transmis că antrenorul croat are încrederea celor care decid la Dinamo

"Nu cred că este vreo discuţie despre antrenor. Nu întrebaţi, pentru că întrebarea nu-şi are rostul. Aţi văzut că am jucat mai bine decât Rapid în majoritatea timpului, dar noi n-am reuşit să înscriem când trebuia să înscriem. 

Suntem în zona roşie, dar bătălia e lungă, dar meciurile decisive sunt în play-out. Momentan trebuie să facem puncte. Noi luăm fiecare meci ca să-l câştigăm şi vedem la final. 

Eficienţa în faţa porţii se poate schimba. Încă mai căutăm soluţii. Dacă aş avea răspunsul la toate, ar fi perfect", a adăugat Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, pentru Orangesport.ro. 

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Afla mai multe despre: andrei nicolescuandrei nicolescu dinamodinamo rapidkopic dinamo 

viewscnt
Articole similare