Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De la Djokovic se aşteaptă mai mult. Nota 5!”. Herea, nemilos după Dinamo - Rapid. De cine i-a plăcut | EXCLUSIV

”De la Djokovic se aşteaptă mai mult. Nota 5!”. Herea, nemilos după Dinamo - Rapid. De cine i-a plăcut | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Ovidiu Herea, concluzii după derby-ul Dinamo - Rapid

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo.

Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah.

Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

Ovidiu Herea, fostul rapidist, a urmărit partida şi a rămas dezamăgit de Djokovic, dar şi de Hassani, noile transferuri din Giuleşti. În schimb, Herea a avut doar cuvinte de laudă pentru Burmaz!

”Rapidiştii au pierdut mijlocul terenului. Nu au fost primii la minge. De la Djokovic se aşteaptă multe. 

Djokovic îi dau nota 5 cu indulgenţă aşa să zic. Să nu fiu rău. O notă de 5 pentru că Rapidul a câştigat. 

Hassani? La fel, tot 5. În afară de şutul din prima repriză şi a contribuit la primul gol. Eu nu văd sa aibă calităţi de un jucător de bandă. Nu e peste Funsho! Hassani nu cred că ar putea să îl scoată pe Funsho din primul 11. 

Burmaz are o calitate foart importantă ajunge în punctul de a finaliza cu o lejeritate. Şi meciul trecut la fel. Mi se pare un jucător bun, la următorul meci, Cristiano cred că e nevoit să inceapă cu el”, a declarat Herea pentru Orange Sport.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Echipele care au evoluat:

  • DINAMO: Golubovic - Lucas, Velkovski, Homawoo - De Moura (C. Costin 73), Ilic (Gnahore 67), Pavicic (Dani Iglesias 78), Amzăr – Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio (P. Neagu 67), Politic (Milanov 78). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • RAPID: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun (Burmaz 54) – Hasani (Funsho Bambgboye 63), Al. Albu, Djokovic (Oaidă 63) - Papeau, Rrahmani (K. Soni 87), El Sawy (Borza 54). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: djokovicovidiu hereadinamorapid 

viewscnt
Articole similare