Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan cere respect pentru Dinamo şi îi bate obrazul lui Alexandru Albu: ”Nu ştii când se întoarce roata”

Viorel Moldovan cere respect pentru Dinamo şi îi bate obrazul lui Alexandru Albu: ”Nu ştii când se întoarce roata”

Rapid

Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Viorel Moldovan, mesaj pentru Alexandru Albu: ”Mai mult respect!”

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo.

Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

Viorel Moldovan i-a bătut obrazul lui Alexandru Albu, după ce fotbalistul Rapidului a vorbit despre situaţia în care a ajuns Dinamo.

„Nu a spus că este un club mic, putea spune «Dinamo este un club mare, dar în momentul de faţă este o echipă mică», deşi eu nu am văzut, în acest meci, o echipă a lui Dinamo mică, aşa cum a zis Albu.

Sunt declaraţii de a brava după joc, de a ieşi în evidenţă, de a fi pe placul fanilor. Cred că ar trebui să fie mai mult respect, jucătorii să aibă mai mult respect, pentru că nu ştii niciodată cum se întoarce roata. 

Eu am înţeles că este o echipă mică, în momentul de faţă, dar nu este un club mic, Dinamo este un club mare, putea să spună chestia asta, să nu fie interpretabilă”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit primasport.ro.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Alexandru Albu şi-a înţepat rivala şi după victoria din derby: ”Dinamo e o echipă mică pe lângă Rapid”

Afla mai multe despre: alexandru alburapiddinamoviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare