Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şanse zero! Un fost mare jucător de la Dinamo e îngrijorat: ”Salvarea de la retrogradare este imposibilă”

Şanse zero! Un fost mare jucător de la Dinamo e îngrijorat: ”Salvarea de la retrogradare este imposibilă”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut meciul cu Rapid, scor 1-2.

Scapă Dinamo de retrogradare?! Fostul jucător din Ştefan cel Mare este pesimist

Dinamo Bucureşti se luptă să scape de la retrogradare în SuperLiga, însă „câinii roşii” nu dau semne că ar putea să evite încă un scenariu negru pentru istoria clubului. 

Costel Orac, 64 de ani, unul dintre cei mai importanţi atacanţi din istoria fotbalului românesc, s-a arătat îngrijorat de situaţia lui Dinamo.

Fostul dinamovist a analizat situaţia în care se află echipa din Ştefan cel Mare, avertizând asupra a ceea ce se poate întâmpla.

”Să se salveze de la retrogradare direct este destul de dificil. Pot spune aproape imposibil ţinând cont de ceea ce am văzut până acum. Dinamo practic este condamnată de a câştiga fiecare meci. Un punct nu ne ajută prea mult. Va fi foarte dificil. Speranţa noastră este că vom putea ajunge la baraj şi acolo lucrurile se pot regla pe ultima sută. 

Mulţi jucători au refuzat să vină la Dinamno. Ma îndoiesc că ar fi fost prea mulţi antrenori care ar fi venit la Dinamo în situaţia în care este la ora actuală.  Să sperăm ca antrenorul Kopic va găsi soluţii chiar şi aşa în situaţia în care este. El ştia unde vine. S-a văzut o oarecare schimbare în bine. Situaţia depinde de jucători.

A doua retrogradare  hai sa zici că prima a fost o întâmplare, dacă şi a doua s-ar întâmpla nu aş vrea să spun dezastru dar ar fi o foarte mare dezamăgire . Să speram că se va rezolva măcar partea cu insolvenţa. Eu încă sper ca echipa va ajunge la baraj”, a declarat Costel Orac pentru Orange Sport.

  • 6 trofee a câştigat Orac la Dinamo: 3 campionate (1981–82, 1982–83, 1983–84) şi 3 Cupe ale României (1981–82, 1983–84, 1985–86). A reuşit 54 de goluri în 308 partide de Liga 1

Mihai Stoichiţă a rămas dezamăgit de Rapid: ”Cam timizi”. ”Câinii” l-au impresionat în derby

Afla mai multe despre: dinamocostel oracrapid 

viewscnt
Articole similare