Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac continuă investiţiile! "Sunt gata să-i fac un stadion, am vorbit cu el". Cu cine vrea să se asocieze miliardarul român

Ion Ţiriac continuă investiţiile! "Sunt gata să-i fac un stadion, am vorbit cu el". Cu cine vrea să se asocieze miliardarul român

Sporturi

Comentarii

Ion Ţiriac i-a lansat public un nou proiect lui Mircea Lucescu, cel pe care-l aşteaptă partener.

Ion Ţiriac vrea să-i facă un cadou lui Mircea Lucescu: "Eu îi fac stadion. Nu pentru Dinamo cu Steaua"

Ieri, Ion Ţiriac a recunoscut că a vorbit cu Mircea Lucescu pentru a investi la un club de fotbal pe nume Dinamo, iar "Il Luce" a confirmat informaţia, pentru Orange Sport, la scurt timp de la anunţul miliardarului român. 

Fostul tenismen este decis să-l atragă alături de el pe fostul antrenor al lui Dinamo Kiev, iar duminică a revenit cu încă o propunere. 

La Ţiriac City, din Otopeni, Ion Ţiriac i-a propus un stadion lui Mircea Lucescu, pentru a creşte următorii fotbalişti ai României. 

"Dacă eu mă plâng în fiecare zi, nu se face nimic. Măcar încercăm. Ce se întâmplă la Otopeni acolo e o realitate. E un complex enorm. 

Am vorbit cu Mircea, am vorbit cu Lucescu. Mâine dimineaţă dacă cineva ca el ar lua.... Eu îi fac un stadion. Nu pentru Dinamo cu Steaua, ci un stadion pentru copii. Un stadion şi un treren de fotbal. Hai să vedem de unde îi luăm pe ăia o mie de copii care să vină la început acolo", a declarat Ion Ţiriac. 

Ce este Ţiriac City, proiectul lui Ion Ţiriac din Otopeni

Pe lângă infrastructura sportivă pe care o are deja în Otopeni, Ion Ţiriac se gândeşte să-şi ducă proiectele la nivelul următor. 

”Am avansat destul de mult cu sala. Anul acest vine tenisul înapoi în Bucureşti. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri. Nu sunt politician, nu mă interesează, dar am lucrat destul de mult cu actualul prim-ministru şi cu precedentul.

În Bucureşti nu e o sală, nu e nimic. Fără să dau foarte multe detalii, un turneu ATP nu se poate juca în sală. Am nişte probleme pentru că sunt şi Jocuri Olimpice. O să facem şi o sală aici, peste drum, cu drum şi tot ce trebuie pentru o sală de 10-12.000 de locuri.

Pentru concerte, expoziţii, trebuie 15.000 de locuri. Ştiu cât costă, dar nu întrebaţi pentru că o să cădeţi din picioare. Se poate face. Guvernul doar să facă străzile. Se pare că sunt de acord, de la prim-ministru până la ministrul Dezvoltării.

Bazinul Cameliei Potec va începe în aprilie şi se va termina anul acesta. Sala Nadiei... să vedem când începem să facem. Am pornit cu tăvălugul aici, în Otopeni. O să se numească Ţiriac City”, a declarat Ion Ţiriac, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: ion tiriacmircea lucescustadion mircea lucescumircea lucescu ion tiriac fotbal 

viewscnt
Articole similare