Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia cu care Marian Aioani i-a cucerit pe fanii Rapidului! "Da, este cea mai frumoasă după câştigarea campionatului"

Declaraţia cu care Marian Aioani i-a cucerit pe fanii Rapidului! "Da, este cea mai frumoasă după câştigarea campionatului"

Rapid

Comentarii

Noul portar titular de la Rapid, Marian Aioani (24 de ani), a oferit primele impresii despre aventura din Giuleşti, la o săptămână de când a semnat cu noul club.

Marian Aioani, primele impresii despre Rapid

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă. Rapidiştii s-au impus după ce Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90, printr-o execuţie superbă din întoarcere. La pauză, scorul a fost egalat, după reuşitele lui Papeau şi Abdallah. 

Marian Aioani, transferat de Rapid pentru a ocupa postul de titular în locul lui Horaţiu Moldovan, care a plecat la Atletico Madrid, a debutat sub comanda lui Cristiano Bergodi chiar în derby-ul cu Dinamo. 

Revenit în Giuleşti cu întreaga echipă, Aioani s-a declarat cucerit de fani şi de atmosfera cu care au fost aşteptaţi fotbaliştii.

"Meciul a fost dificil, sunt bucuros că am câştigat şi că reuşim să sărbătorim împreună. Importante erau cele trei puncte şi mă bucur că le-am adus acasă. Suporterii sunt foarte frumoşi, e prima dată când interacţionez cu ei. (n.r. - e cea mai frumoasă seară?) Poate după câştigarea campionatului, da. Puţin, la început, am avut emoţii. 

Ne-au motivat imaginile văzute la pauză. Am făcut o repriză secundă mai bună. Acasă va fi foarte greu să ne învingă cineva”, a spus Aioani, după Dinamo – Rapid 1-2.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

 

Afla mai multe despre: marian aioanimarian aioani rapiddinamo rapid 

viewscnt
Articole similare