Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"FCSB a acceptat oferta din Turcia". Gigi Becali îl transferă lângă Cicâldău pe fotbalistul cu 20 de goluri. Afacerea, aproape de a fi anunţată

"FCSB a acceptat oferta din Turcia". Gigi Becali îl transferă lângă Cicâldău pe fotbalistul cu 20 de goluri. Afacerea, aproape de a fi anunţată

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul celor de la FCSB, este aproape de a schimba echipa!

Compagno, la un pas de Konyaspor. Ce scrie presa din străinătate

Atacantul în vârstă de 27 de ani nu se mai află printre jucătorii preferaţi ai patronului vicecampioanei României şi acesta vrea să-l vândă cât mai repede. Iar oferte au şi apărut pe masa ”roş-albaştrilor”.

Jurnalistul turc Ertan Süzgün scrie că Andrea Compagno şi Konyaspor au ajuns la un acord de principiu în privinţa unui transfer. 

Sport Italia anunţă că Andrea Compagno e ca şi plecat de la FCSB şi este "la doar un pas distanţă de transferul la Konyaspor". 

Compagno a jucat în 23 de meciuri în acest sezon, dar nu a fost titular aproape niciodată. Italianul are doar patru goluri marcate!

  • 2.300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit site-ului de specialitateTransfermarkt.com

După disputarea a 22 de etape din campionatul Turciei, Konyaspor se află pe locul 19, retrogradabil, cu 21 de puncte, dar la un singur punct de prima poziţie care asigură salvarea de la retrogradare.

Ce a declarat Elias Charalambous despre Compagno:

”Andrea nu a fost cu noi la ultimele două antrenamente. Am fost informat că are o ofertă. Nu e nimic concret.

Dar, la meciul de mâine, nu va fi mâine. Trebuie să vedem ce se întâmplă. Orice jucător de calitate care pleacă e o pierdere. Dar eu sunt fericit că am alţi jucători de calitate”, a spus Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare partidei din Bănie.

Mihai Stoica, despre Andrea Compagno

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia în care se află Andrea Compagno, italianul trecut pe lista neagră de Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera vrea să scape de atacant, căruia i-a stabilit un nou preţ de transfer: 300.000 de euro deşi a dat un milion pe jucător.

Stoica a spus că, dacă ar fi după el, nu ar renunţa la Andrea Compagno, dar nu se poate împotrivit voinţei lui Gigi Becali, care i-a semnat deja sentinţa.

"Eu unul nu aş renunţa la Compagno. Îţi oferă o alternativă, se antrenează foarte bine, e un băiat excepţional, niciodată n-a avut niciun reproş de făcut. Nici măcar... Eu vorbesc destul de des cu el. Niciodată, niciodată, rar mi-a fost dat să văd un asemenea profesionist", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbkonyaspor 

viewscnt
Articole similare