Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae pune accentul pe arbitraj la finalul derby-ului cu Dinamo: „Dacă n-am fi câştigat, era viciere de rezultat!”

Daniel Niculae pune accentul pe arbitraj la finalul derby-ului cu Dinamo: „Dacă n-am fi câştigat, era viciere de rezultat!”

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, pe Arena Naţională.

Daniel Niculae, nemulţumit de arbitraj în meciul cu Dinamo

Daniel Niculae a avut motive de supărare la finalul meciului, scoţând în evidenţă arbitrajul. Oficialul giuleştenilor consideră că echipa sa ar fi meritat să primească două penalty-uri.

„Foarte greu, cum a fost şi meciul cu Craiova. Nu am făcut o partidă bună, nu am jucat bine deloc. Am avut două penalty-uri. Dacă nu am fi câştigat, era viciere de rezultat.

Am crezut, avem jucători de calitate. E un jucător bun (n.r. Borisav Burmaz), de aceea a ajuns la Rapid. Azi am făcut o partidă slabă şi trebuie să luăm măsuri.

Am arătat puţin obosiţi. Am arătat un fotbal foarte sărac. Valoarea la final şi-a spus cuvântul.

Ne-am fi dorit ca suporterii să fie aici. Acum băieţii merg să-i salute în Giuleşti”, a spus Daniel Niculae, la finalul meciului cu Dinamo

Cristiano Bergodi, extrem de nervos după Dinamo - Rapid 1-2

Deşi elevii săi au obţinut cele 3 puncte după derby-ul de pe Arena Naţională, tehnicianul italian a fost foarte nervos şi agitat la finalul meciului. Conform surselor Orange Sport, Cristiano Bergodi s-a certat cu fanii dinamovişti şi a intrat înjurând la vestiare.

Mai mult decât atât, italianul a lovit uşa cu pumnul în drumul spre vestiar. Totul a plecat de la cearta avută pe teren cu unii dintre fanii adverşi. Chiar Bergodi a spus la flash-interviul de după meci că a fost provocat îndelung, scuipat şi înjurat, chiar în limba italiană.

„Am fost nervos la final pentru că un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în limba italiană, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta”, a fost reacţia antrenorului de la Rapid

Afla mai multe despre: daniel niculaerapiddinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare