Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal după derby! Bergodi s-a certat în văzul tuturor cu fanii dinamovişti. Furios, antrenorul a lovit uşa cu pumnul | EXCLUSIV

Scandal după derby! Bergodi s-a certat în văzul tuturor cu fanii dinamovişti. Furios, antrenorul a lovit uşa cu pumnul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, dar Cristiano Bergodi a fost foarte nervos după meci.

Cristiano Bergodi, extrem de nervos după Dinamo - Rapid 1-2

Deşi elevii săi au obţinut cele 3 puncte după derby-ul de pe Arena Naţională, tehnicianul italian a fost foarte nervos şi agitat la finalul meciului. Conform surselor Orange Sport, Cristiano Bergodi s-a certat cu fanii dinamovişti şi a intrat înjurând la vestiare.

Mai mult decât atât, italianul a lovit uşa cu pumnul în drumul spre vestiar. Totul a plecat de la cearta avută pe teren cu unii dintre fanii adverşi. Chiar Bergodi a spus la flash-interviul de după meci că a fost provocat îndelung, scuipat şi înjurat, chiar în limba italiană.

„Am fost nervos la final pentru că un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în limba italiană, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre asta”, a fost reacţia antrenorului de la Rapid

Declaraţiile lui Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo

„Mă bucur de victorie, dar nu am fost convingători în meciul de azi. Importante sunt cele 3 puncte. Trebuie să reglăm ceva pentru că în prima repriză am jucat cu frică, nu ştiu de ce. Mergem înainte. Am fost nervos la final pentru că un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în limba italiană, dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Ne-a părut foarte rău că suporterii nu au fost aici. Fotbalul românesc a pierdut. E un derby şi trebuie să fie cu ambele peluze, cu entuziasm, dar din păcate asta nu s-a întâmplat. Acum mergem în Giuleşti şi ne bucurăm cu fanii.

Încă nu văd cursivitate în joc. Suferim acolo cu relaţiile de joc. Trebuie să vedem. Jucătorii trebuie să se integreze în echipă şi nu e uşor. Dar sunt jucători de calitate.

Am trăit periculos în aceste 2 meciuri. O remiză azi era rezultatul mai corect. Trebuie să arătăm mai bine din mai multe puncte de vedere, ca atitudine mai ales, dar ştiu şi jucătorii aceste lucruri”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapiddinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare