Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, după Dinamo - Rapid 1-2: „Un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în italiană!” Ce a spus despre jocul giuleştenilor

Cristiano Bergodi, după Dinamo - Rapid 1-2: „Un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în italiană!” Ce a spus despre jocul giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională, scor 2-1.

Prima reacţie a lui Cristiano Bergodi după victoria cu Dinamo

La finalul meciului, Cristiano Bergodi, antrenorul giuleştenilor, a tras concluziile şi a recunoscut că echipa sa nu a meritat pe deplin victoria.

„Mă bucur de victorie, dar nu am fost convingători în meciul de azi. Importante sunt cele 3 puncte. Trebuie să reglăm ceva pentru că în prima repriză am jucat cu frică, nu ştiu de ce. Mergem înainte. Am fost nervos la final pentru că un suporter m-a scuipat şi m-a înjurat în limba italiană, dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Ne-a părut foarte rău că suporterii nu au fost aici. Fotbalul românesc a pierdut. E un derby şi trebuie să fie cu ambele peluze, cu entuziasm, dar din păcate asta nu s-a întâmplat. Acum mergem în Giuleşti şi ne bucurăm cu fanii.

Încă nu văd cursivitate în joc. Suferim acolo cu relaţiile de joc. Trebuie să vedem. Jucătorii trebuie să se integreze în echipă şi nu e uşor. Dar sunt jucători de calitate.

Am trăit periculos în aceste 2 meciuri. O remiză azi era rezultatul mai corect. Trebuie să arătăm mai bine din mai multe puncte de vedere, ca atitudine mai ales, dar ştiu şi jucătorii aceste lucruri”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului.

 
 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapiddinamo 

viewscnt
Articole similare