Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a mai putut spune Zeljko Kopic, învins şi de Rapid în Superliga: "Degeaba sărbătorim îmbunătăţirea în joc dacă nu obţinem puncte"

Ce a mai putut spune Zeljko Kopic, învins şi de Rapid în Superliga: "Degeaba sărbătorim îmbunătăţirea în joc dacă nu obţinem puncte"

Rapid

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul croat al celor de la Dinamo, a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi la finalul derby-ului cu Rapid.

Zeljko Kopic a recunoscut că echipa sa a jucat bine împotriva celor de la Rapid, dar este nemulţumit de faptul că jocul bun al echipei nu rezultă în puncte, puncte de care Dinamo are mare nevoie pentru a se desprinde de zona locurilor direct retrogradabile.

Zeljko Kopic: "Velkovski nu este pregătit de 90 de minute"

"Trebuie să meriţi noroc, cred că meciul a fost bun, până în ultimii 20-25 de metri. În derby-uri, când totul e la 50/50, dacă marca Politic era mai bine pentru noi, ştiu ce lucrăm la antrenamente, simt jucătorii şi apreciez efortul lor dar dacă vrem să câştigăm meciurile de acest gen trebuie să fim mai buni în ultimii 20-25 de metri iar atunci lucrurile vor fi de partea noastră.

Am avut prea multe ocazii astăzi, am avut situaţii unu la unu, să dăm mingi în spatele apărării lor, să centrăm în faţa porţii periculos, aceste mici detalii fac diferenţa." a declarat Zeljko Kopic.

Despre noul fundaş al dinamoviştilor, Darko Velkovski, Kopic a evidenţiat faptul că experimentatul internaţional al Macedoniei de Nord nu este pregătit să joace 90 de minute.

"L-am văzut pe Velkovski, că nu este pregătit de 90 de minute. Este normal să faci anumite greşeli, sunt mai mulţi jucători care nu sunt pregătiţi de 90 de minute, am nevoie de acest gen de jucători care să pună presiune pe adversari şi să atace spaţiile. Eu cred că nu este uşor să aduci jucători de calitate iarna, au nevoie de timp, jucătorii pe care i-am adus." a spus Kopic.

Croatul a mai vorbit de accidentarea brazilianului De Moura, despre politica de transferuri a clubului în această iarnă, dar a evidenţiat şi calitatea Superligii, competiţie pe care o consideră competitivă. Kopic a pus accent şi pe caracterul dificil al meciului din etapa următoare, cu FC U Craiova 1948, în deplasare, pe data de 2 februarie.

"Se ştie că există o listă de jucători străini, câţi aducem, avem jucători sub contract. Trebuie să fim atenţi din punct de vedere personal cât şi profesional.

Cred că meritam mai mult, imi pare rău pentru suporteri, cei care şi-au cumpărat bilete, au fost foarte pozitivi, ne-au oferit multă energie, trebuie să mergem mai departe. Pe Moura nu l-am văzut, din ce am auzit, nu este ceva foarte uşor, a dat totul pe teren, a câştigat dueluri şi aşteptăm să vedem ce zic doctorii. 

Eu sunt optimist mereu, nu sunt un visător, îmi văd jucătorii zilnic la antrenament, n-am fost fericit după meciul împotriva Petrolului fiindcă nu am aplicat ce am lucrat la antrenamente. Degeaba sărbătorim îmbunătăţirea jocului dacă nu obţinem şi puncte.

În acest meci am avut momente bune în care puteam să câştigăm. Urmează un meci extrem de complicat. Eu cred că în general campionatul e foarte puternic, UTA Arad a arătat ceva împotriva lui Sepsi, orice echipă poate să câştige şi trebuie să munceşti foarte mult pentru fiecare meci.

Dacă voi vă închipuiţi că există meciuri mai uşoare în România nu este aşa. Am urmărit meciurile la televizor, am înţeles campionatul, când simţi energia, când simţi suporterii, stadioanele, acest campionat are calitate." a încheiat Kopic.

Afla mai multe despre: rapiddinamosuperligazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare