Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un suporter l-a fugărit pe arbitru pe teren după o decizie controversată, la un meci din League One, din Anglia | VIDEO

Un suporter l-a fugărit pe arbitru pe teren după o decizie controversată, la un meci din League One, din Anglia | VIDEO
Comentarii

Un suporter al echipei Port Vale a trebuit să fie imobilizat de jucători şi de staf după ce l-a fugărit pe arbitru pe teren pentru a-i cere socoteală după o decizie controversată, la un meci din League One cu Portsmouth, disputat sâmbătă.

Incidentul a avut loc pe finalul jocului, la scurt timp după ce Craig Hicks a acordat un penalti pentru Portsmouth, care a fost transformat cu calm de Colby Bishop. Lovitura sa de pedeapsă s-a dovedit a fi decisivă, liderul League One obţinând victoria cu 1-0.

Final de meci tensionat în League One | VIDEO

 

 

Fanul a fost apoi calmat de membrii băncii de rezerve a echipei locale, inclusiv de antrenorul principal Andy Crosby şi de secundul David Dunn, în timp ce Hicks aştepta la marginea terenului.

Port Vale a emis un comunicat în urma incidentului: "Clubul de fotbal Port Vale condamnă acţiunile individului care a intrat pe terenul de joc în timpul meciului de astăzi cu Portsmouth. Vom colabora cu autorităţile relevante pentru a ne asigura că va fi toleranţă zero în tratarea acestui caz. Reamintim tuturor suporterilor că pătrunderea pe terenul de joc este o infracţiune penală."

Rezultatul o menţine pe Portsmouth în fruntea League One, în timp ce Port Vale este pe locul 20, la doar o poziţie de zona retrogradabilă.

Afla mai multe despre: anglialeague oneport valearbitrusuporterportsmouth 

viewscnt
Articole similare