Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul are probleme! Dorinel Munteanu face un apel spre oamenii cu bani: "N-am să plătesc salariile, cum să mă gândesc la transferuri?"

Oţelul are probleme! Dorinel Munteanu face un apel spre oamenii cu bani: "N-am să plătesc salariile, cum să mă gândesc la transferuri?"

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a făcut un apel public pentru ca sponsorii să vină alături de echipa nou-promovată. Principalul a recunoscut problemele financiare care au apărut în ultimele luni şi care au dus la întârzieri salariale.

Problemele financiare lovesc Oţelul! Dorinel Munteanu: "Au apărut în ultimele luni"

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Petrolul Ploieşti, în etapa a 23-a din Superligă. Oţelul a bifat al 13-lea rezultat de egalitate şi, cu 28 de puncte se află pe locul 10. Petrolul, care a ajuns tot la a 13-a remiză stagională, a adunat 31 de puncte şi se află pe locul 8 în clasament.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu a considerat că echipa sa merita să învingă şi a atras atenţia asupra problemelor financiare ale clubului. 

"E greu de tras o concluzie, că a existat o singură echipă pe teren. Poate n-am văzut eu bine, nu cum a spus domnul Cosmescu, de la Orange Sport. Sper că n-am văzut dublu. Ei au un buget foarte mari, jucători valoroşi şi merită să fie în primii şase, dar azi n-au demonstrat nimic. 

Inspiraţia din faţa porţii va veni şi sunt sigur că ne vom descătuşa, dar e greu, pentru că băieţii au depus un efort mental, fizic, determinare mare şi n-am ce să le spun. Ţinând cont de bugetul avut, jucătorii noştri... Sunt mulţi factori. Vom sparge gheaţa şi ne vom atinge obiectivul. Unii mă consideră nebun, dar eu sper să ne îndeplinim obiectivul. 

Nu le-am prevăzut (n.r. - problemele financiare). Au apărut în ultimele luni. Doi parteneri oficiali au plătit banii la zi, primăria, consiliul local, dar mai sunt şi alţi parteneri care au problemele lor în România şi sper să fim cu banii la zi, pentru că această echipă merită. 

Din moment ce n-am bani să plătesc salariile, cum să mă mai gândesc la transferuri? Trebuie să ai acel buget minim şi facem eforturi, eu, soţia, conducerea administrativă. Trebuie să găsim sponsori, ca să finanţăm echipa, ne trebuie prime, pentru că acestea contează mult", a declarat Dorinel Munteanu, după a doua remiză înregistrată de Oţelul în 2024. 

Eduard Pap, Anes Rusevic, Aly Malle, Claudio Mocanu şi Joao Lameira sunt transferurile realizate de Oţelul în iarnă. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul petrolulprobleme financiare otelul 

viewscnt
Articole similare