Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Musi, "distrus" după reacţia nervoasă la schimbare în meciul cu Oţelul: "Îmi era luat capul dacă făceam aşa" | EXCLUSIV

Alexandru Musi, "distrus" după reacţia nervoasă la schimbare în meciul cu Oţelul: "Îmi era luat capul dacă făceam aşa" | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Petrolul a remizat pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, scor 0-0, într-un meci din etapa a 23-a din Superliga.

Alexandru Musi, jucătorul ofensiv împrumutat de FCSB la Petrolul în acest sezon a fost schimbat în a doua repriză a partidei de la Galaţi. În minutul 66, Musi a părăsit terenul de joc iar în locul său a intrat Denis Radu. 

La schimbare, Alexandru Musi a reacţionat nervos şi a trecut rapid pe lângă antrenorul său, Florin Pârvu, iar în drum spre locul său pe banca de rezerve a lovit o sticlă de apă.

Gestul tânărului fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolul a fost analizat de experţii din studio-ul Orange Sport, Ovidiu Herea şi Cristi Pulhac.

Cei doi foşti fotbalişti consideră că gestul este deplasat iar consecinţele unui astfel de gest s-au diminuat faţă de perioada în care cei doi invitaţi ai emisunii Sport Center activau pe terenul de fotbal.

"L-aş fi urecheat. Pe vremea noastră dacă ai fi avut o astfel de reacţie, de exemplu Olăroiu, îmi lua şi capul. Pe vremea noastră parcă nu exista aşa ceva." a declarat Ovidiu Herea.

 "Dacă-i făceam lui Ando... Ferească Dumnezeu. Nu e singurul tânăr care face asta, doar a fost prins pe camera, dar sunt mulţi tineri care fac asta. Dacă şi la echipa naţională se întâmplă, aici...", a spus Cristi Pulhac.

VIDEO | Reacţia lui Alexandru Musi la schimbare

Petrolul şi Oţelul au ajuns la 13 egaluri în acest sezon de Superliga şi sunt echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate înregistrate în actualul sezon.

Afla mai multe despre: petrolulotelulsuperligaovidiu hereacristi pulhac 

viewscnt
Articole similare