Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză de proporţii în Serie B! Parma, demolată de Modena cu Man şi Mihăilă în teren. Ce note au primit românii

Surpriză de proporţii în Serie B! Parma, demolată de Modena cu Man şi Mihăilă în teren. Ce note au primit românii

Stranieri

Comentarii

Parma a suferit cea mai drastică înfrângere a sezonului, pe terenul celor de la Modena, scor 3-0.

Parma, liderul din Serie B a avut parte de înfrângerea la cea mai mare diferenţă de scor din acest sezon. Trei goluri a încasat echipa antrenată de Fabio Pecchia, fără să marcheze.

Este a treia înfrângere în campionat pentru Parma, în această stagiune. Parma rămâne pe prima poziţie, la patru puncte în faţa celor de la Cremonese, formaţie care a retrogradat în sezonul trecut din Serie A.

Adversara din această etapă, Modena, este pe locul opt în clasament, cu 31 de puncte. Parma ţineşte promovarea directă înapoi în Serie A. Primele două locuri din Serie B merg direct în Serie A.

Man şi Mihăilă au început titulari partida de pe terenul celor de la Modena. Mihăilă a rezistat doar o repriză pe teren, în timp ce Dennis Man a fost schimbat în minutul 56.

Schimbările nu au schimbat soarta liderului din Serie B, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0. 6.4 a fost nota primită de Valentin Mihăilă pentru cele 45 de minute jucate în partida cu Modena, Dennis Man a fost notat cu 6.5 de site-ul Sofascore.

Dennis Man, cel mai bun sezon în tricoul Parmei

Sezonul 2023-2024 este cel mai bun pentru Dennis Man în tricoul celor de la Parma. Internaţionalul român a înscris de 11 ori în toate competiţiile, în 20 de partide. De nouă ori a puncat Man în Serie B, în acest sezon.

Afla mai multe despre: parmadennis manvalentin mihailamodenaserie b 

viewscnt
Articole similare