Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, după Oţelul - Petrolul 0-0: „Puteam să câştigăm, dar nu cred că era un rezultat corect!”

Florin Pîrvu, după Oţelul - Petrolul 0-0: „Puteam să câştigăm, dar nu cred că era un rezultat corect!”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate duelul din deplasare cu Oţelul Galaţi, scor 0-0.

Reacţia lui Florin Pîrvu după egalul cu Oţelul Galaţi

La finalul meciului, tehnicianul prahovenilor a tras concluziile.

„Pe final puteam să şi marcăm, dar cred că era un rezultat nemeritat pentru că per total acest egal e un rezultat echitabil. Am avut un plan de joc astăzi. În prima repriză nu am reuşit să-l punem în aplicare.

Ei au citit foarte bine jocul, dar în repriza a doua am echilibrat, am avut o posesie mult mai bună, i-am pus în pericol şi am avut şi acea ocazie pe final. Puteam să câştigăm, dar nu cred că era echitabil.

Işfan a intrat bine. În repriza a doua a pus presiune, a făcut fix ce i-am cerut eu să facă. E clar că-i lipsesc meciurile, nu are ritm de joc. La fel şi Irobiso, care a revenit. E un jucător pe care mă bazez.

Mai sunt meciuri de jucat, mai sunt puncte puse în joc. Vom lupta până la capăt. Se jpacă pentru play-off! Am văzut că şi Sepsi a pierdut. Eu zic că se va juca până în ultimele etape. Perioada de transferuri încă este deschisă, vom vedea dacă va mai exista un alt transfer la noi”, a declarat Florin Pîrvu după joc.

Basarab Panduru nu crede că Alexandru Işfan se va impune la Petrolul

”Nu m-a mirat trecerea lui Işfan la Petrolul. Nu a dat niciun gol la Craiova, în 20-30 de meciuri. Bine, meciuri era mult spus. 

Nu, cred că până la urma e bine şi pentru el acest transfer. Acolo avea concurenţă, nu a făcut nimic. Cred că a făcut bine că a venit la Petrolul, dar trebuie să joace.

Trebuie să înţeleagă că trebuie să joace altceva. Ai fost la Craiova, nu te-ai impus, schimbă ceva. Dacă tu mergi cu: `Ăsta sunt eu, că ăsta e fotbalul meu`. Păi, băi, băiatule, dacă vezi că nu merge, schimbă puţin. Nu mai ţine că aşa eşti. Că aşa eşti când eşti bine.

Dacă nu e bine, hai să facem o schimbare. Să vedem ce nu e bine. Să alergăm mai mult, să băgăm piciorul mai mult, să ieşim din asta. Trebuie să alerge pentru că aici e complicat. Nu mai ataci ca la Craiova. La Petrolul te aperi.

Unde joci? Musi trebuie să joace. Grozav joacă că e bun. Şi atunci, ăia trei acolo, la mijloc: Jair joacă, Takayuki joacă. Tu unde joci? În locul lui Jefferson?

Ce faci, schimbi sistemul să joci cu el? Spune-mi unde intră. Chiar nu e uşor. N-ai unde. Nu schimbă sistemul. Joacă cu cei cinci fundaşi, Musi şi Grozav - clar, Jair - superclar pentru că trebuie să-i faci contract şi mai rămâne o poziţie, la Jefferson, dar de inter. 

Din extremă, ce erai tu... Bine, el a mai jucat vârf. Dacă era vârf acolo cu Grozav. Şi atunci, îl faci inter pe Musi? Scoţi un fundaş central? Nu cred”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: florin pirvupetrolulotelul galati 

viewscnt
Articole similare