Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, entuziasmat după prima victorie din 2024: "A fost un accident cu FCSB"

Mircea Rednic, entuziasmat după prima victorie din 2024: "A fost un accident cu FCSB"

UTA

Comentarii

UTA Arad s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1 într-un meci al etapei a 23-a din Superliga.

Arădenii au deschis scorul în prima repriză şi au reuşit să se îndepărteze chiar la două goluri de adversari. Covăsnenii antrenaţi de germanul Bernd Storck au înscris şi ei dar nu a fost suficient, cei de la UTA s-au impus şi au păstrat toate cele trei puncte.

Rednic este fericit după victoria echipei sale şi consideră faptul că după pauza de iarnă s-au reglat mai multe lucruri la nivelul lotului, cât şi avantajul disputării meciurilor pe propriul teren, de la Arad.

Mircea Rednic: "Lucrurile sunt mai bune decât anul trecut"

"Băieţii au dat randament cu o echipă foarte bună. Au făcut exact ce le-am zis la început, că Sepsi are probleme în apărare, că lasă spaţii.

Eu am zis că a fost un accident cu FCSB, dar FCSB, eu îi zic Steaua, îşi merită locul, are un lot foarte bun, cu jucători care pot face diferenţa, dar noi am luat goluri pe greşeli, am avut o bară şi încă o ocazie. 

Sunt bucuros că am câştigat azi, bucuros pentru moralul nostru şi al suporterilor. Am încredere în lot şi sunt sigur că vom face meciuri şi mai bune. 

(n.r. posturi fără mai multe variante) E normal că încă mai avem unul sau două posturi, dar deja am semnat un mijlocaş. 

Gazonul e exact cum ar trebui să fie un gazon, poate unul dintre cele mai bune terenuri din ţară, iar toate lucrurile sunt pozitive azi. Avem nevoie de continuitate în joc şi rezultate, iar noi încercăm să ne îndeplinim obiectivul, să fim cât mai departe de zona de baraj. 

Până în momentul de faţă lucrurile sunt mult mai bune decât anul trecut. Avem jucători care au venit acum", a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: uta aradsepsi sf. gheorghesepsisuperligamircea rednic 

viewscnt
Articole similare