Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, furios după primul eşec pe banca lui Sepsi: ”E deja prea mult. Trebuie să eliminăm”

Bernd Storck, furios după primul eşec pe banca lui Sepsi: ”E deja prea mult. Trebuie să eliminăm”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul neamţ al celor de la Sepsi, Bernd Storck (61 de ani), a tras concluziile după primul său eşec suferit pe banca formaţiei covăsnene.

Sepsi OSK a pierdut partida cu UTA Arad, scor 1-2, într-un meci al etapei a 23-a din Superligă.

Arădenii au început foarte bine primul meci pe teren propriu, după patru luni de exil, iar Omondi nu a ajuns la minge în minutul 16. 

Portarul gazdelor, Kucher a intervenit în minutul 24 la şutul lui Cosmin Matei, dar UTA a deschis scorul în minutul 35. Şut al lui Fabry din afara careului, Omondi a deviat balonul în plasă şi elevii lui Mircea Rednic au intrat cu avantaj la pauză. 

Diogo Rodrigues a înscris al doilea gol al gazdelor în minutul 51, iar arădenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, în minutul 59, la un nou şut al lui Andrej Fabry. 

După patru minute, Debeljuh a căzut în careul celor de la UTA, după un duel cu Tiberiu Căpuşă, şi arbitrul Florin Andrei a acordat penalti pentru Sepsi, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat penalty-ul şi i-a acordat un galben lui Debeljuh, pentru simulare. 

Covăsnenii au pus presiune pe gazde şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 84, dintr-un penalti transformat de Marius Ştefănescu. 

Kucher a intervenit de două ori în faţa lui Safranko şi apoi la şutul lui Kevin Varga, în minutul 90+1 şi, în ciuda celor unsprezece minute de prelungire ale reprizei secunde, partida s-a încheiat  cu victoria arădenilor.

Storck a explicat unde a greşit echipa sa: ”Am vorbit cu jucătorii despre asta”

La finalul meciului, Bernd Storck a recţionat cu privire la aspectul jocului de la Arad. Sepsi se află la prima înfrângere sub comanda antrenorului neamţ.

”E meritată victoria lor, nu am intrat bine în meci. Am văzut fotbal doar in ultimele 25 de minute, dar a fost prea târziu. Trebuie să învăţăm, să nu mai păţim la fel data viitoare. Am pierdut şi la mijlocul terenul mingea, au avut contraatacuri de calitate. 

Am vorbit cu jucătorii despre asta, dar să le oferi contraatacuri aşa uşor e deja prea mult. Un meci trăieşte din greşeli, noi am făcut mai multe decât adversarul. Au fost erori pe care trebuie să le eliminăm, nu poţi câştiga aşa. Era fix meciul pe care nu trebuia să-l pierdem. Am câştigat şi noi puncte cu noroc”, a declarat Storck, după meci.

În urma acestui eşec, Sepsi se află pe locul 6, cu 33 de puncte, în clasamentul din Superliga României.

Afla mai multe despre: sepsiuta sepsisuperligabernd storck 

viewscnt
Articole similare