Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, din victorie în victorie în 2024. Următoarea victimă: FCSB? Budescu: ”Preferăm 1-0 şi să nu fim egalaţi pe final”

Farul, din victorie în victorie în 2024. Următoarea victimă: FCSB? Budescu: ”Preferăm 1-0 şi să nu fim egalaţi pe final”

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorul celor de la Farul Constanţa, Constantin Budescu (34 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită în faţa celor de la FCU Craiova.

Farul Constanţa a învins-o, pe teren propriu, pe FCU Craiova, scor 1-0, în etapa a 23-a din Superliga României. A fost a doua victorie din două pentru Gică Hagi în 2024.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar Ronaldo Deaconu a deschis scorul  în minutul 9, cu un şut de la marginea careului.

Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (43) sau Rivaldinho (61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

Partida a avut şi o fază controversată de arbitraj. Craiovenii au cerut un penalty în minutul 76, dar jocul a fost lăsat să continue.

La finalul meciului, Constantin Budescu s-a bucurat de cele trei puncte şi a prefaţat şi confruntarea cu FCSB din etapa următoare.

“Trebuie să obţinem puncte la fiecare meci. Obiectivul nostru e să mergem în play-off. Am obţinut puncte cu ambele echipe din Craiova, dar trebuie să obţinem şi cu celelalte. 

A fost o luptă grea. S-a ratat mult, dar e important că am câştigat. Preferăm 1-0 şi să nu fim egalaţi pe final. Este devreme să vorbim de titlu. E devreme să vorbim şi de play-off, distanţa este mică între echipe.

Începem să ne revenim după această pauză. Sperăm să o ţinem tot aşa. Am început cu două victorii, de ce să nu o obţinem şi pe a treia?”, a declarat Budescu, înaintea duelului cu FCSB.

Meciul Farul - FCSB are loc luni, 5 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din Superliga României.

Afla mai multe despre: farulconstantin budescusuperliga 

viewscnt
Articole similare