Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Continuă răbufnirea oltenilor: ”Dacă eu joc slab, nu o să mai fiu titular. Dar ei când arbitrează slab parcă ar vrea să li se facă piedestal”

VIDEO | Continuă răbufnirea oltenilor: ”Dacă eu joc slab, nu o să mai fiu titular. Dar ei când arbitrează slab parcă ar vrea să li se facă piedestal”

FC U Craiova

Comentarii

Jucătorul celor de la FCU Craiova, Radu Negru (24 de ani), a tras concluzii dure după eşecul de pe terenul campioanei Farul Constanţa.

FCU Craiova a pierdut duelul cu Farul Constanţa, scor 0-1, în etapa a 23-a din Superliga României. A fost al doilea eşec din două etape în 2024 pentru olteni.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar Ronaldo Deaconu a deschis scorul  în minutul 9, cu un şut de la marginea careului.

Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (43) sau Rivaldinho (61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

Partida a avut şi o fază controversată de arbitraj. Craiovenii au cerut un penalty în minutul 76, dar jocul a fost lăsat să continue.

Oltenii acuză: ”Împotriva noastră mereu se verifică penalty-urile. E deranjant!”

La finalul meciului, Radu Negru a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului, acuzând faptul că oltenii nu au primit lovitura de la 11 metri solicitată

”A fost a doua înfrângere, dar jocul nu cred că este atât de slab. Nici în meciul cu Rapid nu cred că am jucat slab. Acum cred că putem vorbi de un joc slab în a doua repriză, pentru că în prima am jucat chiar atât de rău. Avem personalitate, avem curaj, facem pressing sus, dar luăm gol pe nişte greşeli copilăreşti şi ne este greu să revenim.

Nu ştiu cât de relevantă e statistica. Noi am stat destul de mult în jumătatea lor, aproape de careul lor. Ceea ce este îngrijorător este faptul că nu am reuşit să le desfacem apărarea. Cred că au meritat să câştige, dar au avut şi noi momentele noastre bune în joc. Am fi putut scoate mai mult.

Campionatul este foarte strâns, echipele sunt la distanţă mică, se poate schimba foarte repede situaţia, nu este atât de tragică. Trebuie să luptăm pentru cele 3 puncte în meciul cu Dinamo.

Ne face să părem nişte oameni slabi atunci când pierdem şi vorbim despre arbitraj, dar chiar sunt nişte faze controversate. Cred că a fost penalty. Împotriva noastră mereu se verifică penalty-urile, se stă la VAR câte 10 minute şi nu ştiu cum se face că mereu se dă contra noastră.

O altă problemă este că dacă eu joc slab şi am atitudinea pe care o au domnii arbitrii când arbitrează slab, eu nu mai joc. Eu nu o să mai fiu titular. Nu îmi place atitudinea lor. Arbitrează în unele momente slab şi au o atitudine de parcă ar vrea să li se facă piedestal. E deranjant”, a declarat Radu Negru, după meci.

În clasamentul Superligii, FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a , cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: fcu craiovaradu negrufarul fcu 

viewscnt
Articole similare