Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Arbitrajul e arma lui. Am probe şi informaţii!". Mititelu, acuzaţii grave la adresa lui Bodescu: "N-am încredere în DNA" | EXCLUSIV

"Arbitrajul e arma lui. Am probe şi informaţii!". Mititelu, acuzaţii grave la adresa lui Bodescu: "N-am încredere în DNA" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a tunat şi a făcut acuzaţii grave după meciul cu Farul (0-1, la Ovidiu). Omul cu banii din Bănie l-a luat la ţintă pe Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al Federaţiei Române de Fotbal.

Faza controversată în care oltenii au cerut penalty, în Farul - FCU Craiova 1948 1-0, l-a "aprins" pe Adrian Mititelu, care a făcut acuzaţii grave la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul adjunct al Federaţiei Române de Fotbal. Mititelu a spus despre Bodescu că el este omul care ar controla arbitrajul în Superligă.

Adrian Mititelu l-a luat iar la ţintă pe Gabriel Bodescu, secretarul adjunct al FRF: "Controlează arbitrajul" | EXCLUSIV

Mititelu l-a acuzat pe Gabriel Bodescu de complot împotriva lui şi a echipei lui şi a spus că "noi trebuia să pierdem" meciul cu Farul, în care oltenii au fost privaţi de un penalty, în opinia expertului Orange Sport Constantin Zotta. Patronul din Bănie susţine că are probe şi informaţii în privinţa acuzaţiilor pe care le-a făcut împotriva lui Bodescu.

"E clar că e penalty şi al doilea galben pentru Dussaut. Nu e o surpriză pentru mine, aceşti arbitri sunt... Bodescu taie şi spânzură, are o problemă cu mine, pentru că n-am achiesat la ce a dorit el. El e cel mai important om, fotbalul românesc e condus mai mult decât de Burleanu. Are o putere foarte mare.

Chestiunea a fost legată de noi, noi trebuia să pierdem foarte mult. Ei au interesul să nu-l supere pe Hagi, să fie într-o relaţie bună cu federaţia. Au îmbinat utilul cu plăcutul, ca să zic aşa. Acum o să mă cheme iar la comisie.

Da, am şi probe şi informaţii, dar degeaba le duc acum la DNA pentru că n-o să aibă chef de ele. Nu vreau să vorbesc prea multe, dar vă promit că în viitorul foarte apropiat o să prezint şi dovezi că arbitrajul în fotbalul românesc este condus de Bodescu. Omul are legături politice în ambele partide care conduc ţara, e dispus, face afaceri la nivel mare pe tema asta.

Eu ştiu ce spun. Politic se controlează şi adunarea generală. Politicul şi cele două partide controlează şi fotbalul românesc.

Sunt o ţintă a lor, dar lucrează cu mănuşi. (...) Eu am dovezi, am dovezi care pot demonstra ceea ce spun eu. Le prezint unde trebuie, dar nu e momentul. N-am încredere în actualul DNA, sincer. La DNA trebuie să ai noroc şi de procuror ca lumea, fotbalul cu politica are o foarte mare încrengătură. (...) Arbitrajul este arma lui Bodescu.

Nu înţelegeţi că Burleanu nu mişcă în faţa lui Bodescu? Nu vedeţi că arbitrajul e mai rău ca pe timpul lui Mircea Sandu? Degeaba e VAR, cu VAR-ul în mână ne fură şi mai rău! Practic, depinzi de dorinţa unuia sau altuia care controlează sistemul. (...) Trebuie să înţeleagă autorităţile statului că fotbalul este administrat defectuos", a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mititelufrfgabriel bodescusuperligafcu craiova 1948fotbal 

viewscnt
Articole similare