Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ţin minte vreun meci atât de dezechilibrat”. Concluzii fără echivoc după Farul - FCU 1-0: ”A fost cel mai bun jucător al Craiovei” | EXCLUSIV

”Nu ţin minte vreun meci atât de dezechilibrat”. Concluzii fără echivoc după Farul - FCU 1-0: ”A fost cel mai bun jucător al Craiovei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa a reuşit o victorie la limită împotriva lui FCU Craiova, după un meci în care echipa campioană a avut foarte multe ocazii, dar a marcat o singură dată. La final, concluziile partidei de la Ovidiu au fost trase în studioul Orange Sport.

Farul Constanţa s-a impus, pe teren propriu, în faţa celor de la FCU Craiova, scor 1-0, în etapa a 23-a din Superliga României.

Farul a început partida de la Ovidiu cu ocazia lui Louis Munteanu, din minutul 2, iar Ronaldo Deaconu a deschis scorul  în minutul 9, cu un şut de la marginea careului.

Constănţenii au mai ratat câteva ocazii până la final, prin David Kiki (43) sau Rivaldinho (61), însă scorul nu s-a mai schimbat şi Farul s-a impus cu 1-0.

Partida a avut şi o fază controversată de arbitraj. Craiovenii au cerut un penalty în minutul 76, dar jocul a fost lăsat să continue.

Concluzie clară. După aspectul jocului, Farul a meritat victoria cu FCU, dar ”e faza aia”

La finalul meciului, Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a precizat că a văzut o singură echipă pe teren, pe cea a lui Gică Hagi.

De asemenea, Stoica a dezvăluit că acesta a fost unul dintre puţinele meciuri pe care le-a văzut în care o echipă să fie atât de dominantă faţă de adversara ei.

”E faza aia (n.r. de posibil penalty), dar, aşa, puţine meciuri am văzut cu o echipă care să domine atât de autoritar, să aibă atât de multe ocazii şi atât de clare.

Nu ţin minte vreun meci atât de dezechilibrat anul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Constantin Zotta, colegul de studio, a scos în evidenţă diferenţa dintre jocul lui FCU Craiova cu Rapid şi prestaţia cu Farul, dar în ambele a ieşit învinsă.

”În Giuleşti, Craiova a avut o prestaţie foarte bună, cu goluri, dar schimbările alea...”, a completat expertul Orange Sport.

De asemenea, Mihai Stoica a subliniat faptul că portarul Ionuţ Gurău, cel care a scos aproape toate mingile pe spaţiul porţii în partida cu Farul, a avut erori grave la golurile primite de FCU Craiova în Giuleşti.

”De data asta, Gurău a apărat, a fost cel mai bun jucător al lor. Dar a greşit grav la două goluri în Giuleşti”, a concluzionat Mihai Stoica.

În clasament, campioana Farul Constanţa este pe locul 4, cu 36 de puncte, în timp ce FCU Craiova ocupă poziţia a 11-a în ierarhia Superligii, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: farulfcu craiovamihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare